Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje Farma

Nikolina Pišek svog dečka Kikija dala Miji Kovačić

farme
20.03.2010.
u 16:33

Sutra će 14 novih stanara ući u seosku kućicu u blizini Ivanić Grada oko koje se posušilo blato. Svi kandidati treće sezone reality showa “Farma” od jučer su u izolaciji u hotelu International.

Svi kandidati treće sezone reality showa “Farma” od jučer su u izolaciji u hotelu International. Sutra će 14 novih stanara ući u seosku kućicu u blizini Ivanić Grada oko koje se posušilo blato. Studio na Zagrebačkom velesajmu u kojem se snimaju emisije petkom uživo nabacio je ove godine novo ruho, a kako izgleda njihovo radno mjesto u koje će ušetati večeras i u njemu provesti sljedeća tri mjeseca, došle su vidjeti i već uhodani voditeljski dvojac - Nikolina Pišek i Mia Kovačić.

Hi-tech i tradicija

– Mislim da je studio vrlo zgodan, a kad ga obasja svjetlost, izgledat će sjajno. Već sam se u njemu snašla – profesionalno je prostor ocijenila Mia, po struci dizajnerica interijera. S nakanom da hi-tech tehnologiju spoje s ukrasima hrvatske narodne baštine, dizajneri su u studiju na površini od 700 četvornih metara strateški rasporedili 100 rasvjetnih tijela na kojima je 20-ak fotografija narodne čipke i veza. Za umrežavanje upotrijebljeno je 15-ak kilometara kabela, a goste će po studiju pod budnim okom osam kamera voziti traktor iz 50-ih godina prošlog stoljeća.

Anonimusi su prednost

Novost je za voditeljice to da će i one ove godine kojiput posjetiti farmu na koju inače same nikada ne bi pristale otići. No, kad bi ipak ondje stanovale, Mia bi, kaže, bila higijeničarka, a Nikolina bi svoje mjesto našla u kuhinji jer ima jedinstvenu sposobnost, kako sama kaže, da ni iz čega napravi pitu. A što se tiče natjecatelja...

– Nisu u pitanju apsolutne zvijezde i mislim da je to prednost jer će se lakše upustiti u opće veselje. Još se uvijek ljutim što je među njima i moj dečko Kristijan Curavić. S njim sam prekinula komunikaciju i dok traje “Farma”, on je samo u Mijinim rukama – otkrila je Nikolina.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Uzorak
Uzorak
19:23 20.03.2010.

Tko prati ovakve reality show-ove mora imati posebno razvijen mozak...

ST
stefanma
19:38 20.03.2010.

http://www3.khanratnik.com/?recruit=1H27711

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije