Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Nikolina se pohvalila kako uživa, a fanovi su primijetili jednu promjenu

Foto: Instagram
1/6
27.07.2017.
u 08:35

Voditeljica Nikolina Ristović odmara se u St Tropezu gdje je i snimila kratki video na kojem su njeni obožavatelju uočili da su joj usne punije i veće nego inače...

Nikolina Ristović je ovaj tjedan, nakon dva mjeseca pauziranja od Instagrama, objavila jednu fotografiju i kratki video koji su njeni pratitelji na ovoj društvenoj mreži dočekali uglavnom s negativnim komentarima.

Voditeljica je na odmoru u St Tropezu i na Instagramu je objavila kratki video na kojem su neki od njenih obožavatelja primijetili da joj usne izgledaju punije i veće nego prije i odmah su joj to odlučili i reći u komentarima.

 

 

 

Finalement

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

- Što ti je s usnama?! Zašto prirodno lijepe žene iz sebe rade plastične karikature - bili su neki od komentara, na koje Nikolina nije odgovarala, ali u njenu obranu su stali neki od njenih obožavatelja. 

Komentara 16

SK
skikos
09:20 27.07.2017.

Ja nemogu shvatiti ko se jos moze zanimati za ovakve ckanke...na cesti mnogo ljepsi zena, ovakve ka Nokolina,Seve,Nives,Soraja...itd...pun mi je k....c..

MO
monika5
09:07 27.07.2017.

Odurno, kao žaba krastaća, veća usta od glave, degutantno......a valjda ju Ristović za to nagradio....h

Avatar zajutrak
zajutrak
08:54 27.07.2017.

A jesi ružna ko vrag...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije