Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATE HUDSON

Slavna glumica potpuno promijenila izgled na snimanju novog filma

kate Hudson
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/9
26.07.2017.
u 14:32

Kate je ovog tjedna ošišala svoju dugu kosu, a sve za potrebe filma kojeg će režirati pjevačica Sia. Riječ o zasad tajnovitom projektu, najvjerojatnije glazbenom filmu, a osim Kate u njemu će glumiti i Maddie Ziegler, 14-godišnja plesačica koja se proslavila u Siinim spotovima.

Glumicu Kate Hudson godinama prepoznajemo po dugoj plavoj kosi, te ulogama u brojnim ht filmovima kao što su "Korak do slave", "Kako izgubiti dečka u 10 dana" ili "Pakao na horizotu".

Kate je, međutim, ovog tjedna ošišala svoju dugu kosu, a sve za potrebe filma kojeg će režirati pjevačica Sia. Riječ o zasad tajnovitom projektu, najvjerojatnije glazbenom filmu, a osim Kate u njemu će glumiti i Maddie Ziegler, 14-godišnja plesačica koja se proslavila u Siinim spotovima. Sia je danas i objavila fotografiju Kate Hudson na setu filma, te nam pokazala kako slavna glumica izgleda s kratkom kosom.

 

My girl @Katehudson being a delight on set.

A post shared by SIA (@siathisisacting) on

- Bilo me je sram govoriti da bih htjela režirati film po priči koju sam napisala. Ipak sam ja pjevačica. No, nakon što sam režirala video za svoju pjesmu "Chandelier", shvatila sam da sam dobra u tome - kazala je Sia u jednom intervjuu.

Inače, sama Kate Hudson je proteklih dana objavljivala fotografije na društvenim mrežama, no zanimlojivo je da je svaki put strateški obradila svoje lice da se ne vidi kako ima kratku kosu.

 

 

In the room where it's all happening... w/ @leslieodomjr 🌟

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Komentara 1

CE
centirion
15:08 26.07.2017.

Who cares?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije