Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'korak po korak'

Nikolina Pišek posvetila kćeri emotivnu objavu: 'Pitala me je - kako da zna da ja neću otići?'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/8
25.06.2022.
u 12:00

Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - objavila je Nikolina

Nikolina Pišek nalazi se usred medijskog prepucavanja sa svekrom Viktorom Ristovićem oko imovine njenog pokojnog supruga Vidoja, a voditeljica je skupila snagu i nastavila odgajati kćer Unu Sofiju. Danas joj je na Instagramu posvetila emotivnu objavu uz video i fotografije na kojoj s Unom šeće Zagrebom.

-  Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade.
Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - objavila je Nikolina.

Podsjetimo, otac pokojnog Vidoja Ristovića dao je i intervju u kojem nije našao puno lijepih riječi za Nikolinu, te je između ostalog rekao da je bolesna i da joj je bitno samo završi kuću u Zagrebu i govorio je o novcima koje je davao sinu i snahi te se dotaknuo i podjele imovine nakon sinove smrti. Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. U medijima je objavljena i njezina izjava koju je poslala medijima u Srbiji nakon što je Miša Grof dao intervju za Republiku.

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - stoji u izjavi koju je Nikolina poslala i koju su objavili mediji u Srbiji.

VIDEO: Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj 

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
13:11 25.06.2022.

Nikolina još malo plastike i bit ćeš vječna, to se ne razgrađuje.

EK
ekoeko11
13:06 25.06.2022.

Ostavljaš li ti posvetu kćerima ili široj javnosti? WTF?

Avatar R2D2
R2D2
12:19 25.06.2022.

Opet?!?! Možete li se prestati baviti čudnovatim kljunasima na naslovnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije