Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rtl-u

Nikolina Pišek nova je voditeljica 'Masked Singera': 'Jako sam sretna i uzbuđena'

Foto: Instagram screenshot
1/8
20.02.2023.
u 13:54

Inače, bilo je mnogo znakova da bi upravo Nikolina mogla biti nova voditeljica. Fotkala se nedavno s Nives Celzijus koja je bila u haljini u kojoj je predstavljena kao detektivka, a Nives je ispod fotografije ostavila komentar: "Krasno te vidjeti u šljokicama. Šteta što nije neka crvena šljokica." To je odmah potaknulo sumnje da je upravo Nikolina nova voditeljica jer je u najavi bila osoba pod maskom baš u haljini koja ima crvene šljokice.

Reality show "Masked Singer" koji je prošle godine u travnju premijerno prikazan na RTL-u uskoro se opet počinje prikazivati. Naša je to inačica  američkog reality showa "The Masked Singer" u kojem osobe iz javnog života pjevaju pod maskama i tijekom natjecanja ne smiju otkriti svoj identitet. S obzorom na to da je RTL najavio kako će prošlogodišnja voditeljica Antonija Blaće sada preuzeti ulogu detektiva, mnoge je zanimalo tko će biti nova voditeljica. 

RTL je sada konačno potvrdio da je riječ o Nikolini Pišek

Foto: RTL

Inače, bilo je mnogo znakova da bi upravo Nikolina mogla biti nova voditeljica. Fotkala se nedavno s Nives Celzijus koja je bila u haljini u kojoj je predstavljena kao detektivka, a Nives je ispod fotografije ostavila komentar: 'Krasno te vidjeti u šljokicama. Šteta što nije neka crvena šljokica.''

To je odmah potaknulo sumnje da je upravo Nikolina nova voditeljica jer je u najavi bila osoba pod maskom baš u haljini koja ima crvene šljokice. 

''Presretna sam i jako se radujem novom velikom projektu i suradnji s RTL-om, jedinom velikom medijskom kućom u regiji s kojom još nisam surađivala! Jako sam sretna i uzbuđena, svaki novi početak je sjajan, a ovaj je nadrastao sva moja velika očekivanja", rekla je Pišek za RTL

Podsjetimo, u prvoj sezoni našeg "Masked Singera" pobijedila je pjevačica Zsa Zsa koja se skrivala ispod maske meduze. Voditeljica prve sezone je bila Antonija Blaće, dok su u ulozi detektiva koji su iz emisije u emisiju pokušali odgonetnuti koja poznata osoba se skriva ispod maski bili Antonija Mandić, Ida Prester, Borko Perić i Enis Bešlagić. Kako najavljuju s RTL-a, u sezoni broj dva Antonija Blaće više neće biti voditeljica jer će se pridružiti timu detektiva u kojem je također došlo do promjena u postavi, pa ćemo uz Borka i Antoniju u ulozi detektiva gledati Nives Celzijus i Sašu Lozara.

– Panel detektiva okupljen je zbog izvrsne međusobne kemije te vjerujem da ću pridonijeti i pokojom pametnom dosjetkom. Nadam se da će mi pripomoći dugogodišnje čitanje kriminalističkih romana kojih sam velika obožavateljica. Počela sam razmišljati kao detektivka – rekla je Nives i dodala kako Antoniju i Sašu poznaje već dugo te da joj se s Borkom dogodila ljubav na prvi pogled. U showu sudjeluje 12 natjecatelja koji se skrivaju ispod maski koje je za ovaj realty osmislio naš poznati dizajner Juraj Zigman.
Pravila su takva da nakon pjevačkih dvoboja ostaju maske koje imaju najmanje glasova publike, a ponekad dobivaju mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Maska koja ima najmanji broj glasova publike razotkriva se i napušta show.

– Uvijek me zanimalo kako je s druge strane i sada mi se ta želja konačno ostvarila. Obožavam velike, glamurozne i raskošne projekte, a upravo takav je ''Masked Singer''. Budući da će u otkrivanju misterija sudjelovati i gledatelji, očekujem pravu zajedničku detektivsku igru panela i ljudi pred malim ekranima – ispričala je Antonija Blaće uoči nove sezone Masked Singera. 

VIDEO Ksenija Urličić : Hodala sam po HRT-u s crnom torbom s naljepnicom HDZ-a. Lilić je mislio da ću nas upropastiti

 

 

Komentara 5

GR
grodar
15:03 20.02.2023.

stara srpkinja

Avatar Moodleen
Moodleen
14:17 20.02.2023.

Evo razloga da ovaj program izbrišem.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
14:13 20.02.2023.

Je li istina da nije bila na grobu svog pokojnog voljenog muža još od sprovoda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije