Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Nikita na tulum stigla u halterima i zgrozila gledatelje: 'Katastrofa od žene! Povraća mi se'

Foto: RTL, Facebook
1/11
20.05.2022.
u 08:39

"Dress code je za infarkt", komentirao je jedan od gledatelja, a s njim su se složili mnogi. "Povrati mi se doslovno ako je ova primjereno odjevena za svoje godine. A tek kako pjeva? Istjerala bi mi mačke i 2 pasa iz dvorišta", dodala je jedna od zgroženih gledateljica.

U sinoćnjoj emisiji showa ''Ljubav je na selu'' bilo je poprilično zanimljivo. Farmeri su svojim djevojkama odlučili prirediti iznenađenja, a farmer Damir održao je riječ i djevojke je razveselio tulumom. Damir je u prošloj epizodi najavio veliki tulum dobrodošlice za svoje djevojke Melitu, Josephinu i Nikitu, a one su se lijepo dotjerale.

Sve djevojke odjenule su haljine, no Nikita je, kao i uvijek, bila posebna pa je odjenula haljinu s visokim prorezima koji su otkrivali poseban detalj. – Voli li Damir haltiće? – pitala se dance zvijezda devedesetih, čije je izdanje odmah postalo predmet rasprava na društvenim mrežama. Brojni gledatelji ostali su šokirani njezinom odjevnom kombinacijom koju ne smatraju prikladnom. 

Foto: RTL/Screenshot
"Dress code je za infarkt", komentirao je jedan od gledatelja, a s njim su se složili mnogi. "Povrati mi se doslovno ako je ova primjerno odjevena za svoje godine. A tek kako pjeva? Istjerala bi mi mačke i 2 pasa iz dvorišta.. Sami prosudite na što ova liči i na koga",  dodala je šokirana gledateljica. "Katastrofa od žene", "Silno me zanima gdje nabavlja takvu odjeću?", nizali su se komentari.

Foto: Facebook Leo Nicolier
Bilo je i onih koje je ovo Nikitino izdanje dobro zabavilo. "Ako mi ovakva ne dođeš na vjenčanje, molim te, nemoj ni dolaziti", poručila je jedna od gledateljica svojoj prijateljici. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Ključne riječi

Komentara 5

MA
MALTEZ
08:51 20.05.2022.

Tako to ide, kada joj je karijera (ako je uopće bilo takvog nečeg) u slobodnom padu. Hvata se za bizarnosti, ekstreme, degutantne ispade samo da bi privukla pozornost medija, jer bitno je da mediji o njoj govore. Nije uopće važno kojim tonom. Bez medija takve individue su na aparatima.

DO
Dotepenec
08:57 20.05.2022.

To ne gledaju ni seljaci, fini i pošteni ljudi. To gledaju a i sudjeluju seljačine.

DU
Deleted user
00:23 21.05.2022.

Moze da radi u javnoj kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije