Naslovnica Showbiz TV

Nikad teži kandidati: 'Sramim se kad sam na plaži, svi me čudno gledaju'

– Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti – objasnila je Biserka Mikulandra
07. rujna 2018. u 13:33 2 komentara 13153 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Nova sezona RTL-ova showa "Život na vagi" počinje 15. rujna od 20 sati i 16. rujna od 19.35. Najavljeno je kako nas ove sezone očekuju nikad teži kandidati, koji su već u prvom tjednu skinuli više kilograma nego kandidati prošle sezone. Danas predstavljamo dvoje kandidata:

Darjan Zajačko DARJAN ZAJAČKO Prije je svaka pekara bila moja, a sad se mogu kontrolirati

Ime: Biserka
Prezime: Mikulandra
Mjesto: Bilice, Šibenik
Godine: 31
Kilogrami: 130

 | Autor : Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Biserka Mikulandra iz Bilica pokraj Šibenika ima 130 kilograma koji su se počeli skupljati tijekom njezine trudnoće, a u show se prijavila kako bi skinula što više kilograma. ''Sramim se kad sam na plaži i ne mogu se kupati kao svi normalni ljudi jer me svi čudno gledaju'', iskreno je rekla Mikulandra koja na sebi voli samo lice.

Život na vagi Lucija je odbila biti plus size model i izgubila je 70 kilograma

''Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti'', objasnila je.

Biserka strahuje kako će oboljeti zbog viška kilograma te da neće moći podignuti kćer i usmjeriti je na pravi put. 

Ime: Domagoj
Prezime: Santo
Mjesto: Kloštar Podravski
Godine: 18
Kilogrami: 155

Transformacije Kandidati 'Života na vagi' u dvije sezone izgubili čak 1,2 tone!

 | Autor : Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Domagoj je tek nedavno postao punoljetan, a s debljinom se bori od svoje desete godine. Dolazi iz mjesta Kloštar Podravski i ima 155 kilograma.

Iako zasad nema zdravstvenih problema zbog debljine, Domagoj kaže kako se neprestano svađa s članovima obitelji jer nekontrolirano i prekomjerno jede pa ostali često nemaju dovoljno hrane. U nekoliko navrata pokušavao je gubiti kilograme, a s 13 je godina čak uspio sa 120 kilograma doći do 96, no brzo ih je vratio. Zbog prekomjerne težine ne može ići ni u autoškolu jer ne može sjesti u automobil, a životna mu je želja postati vozač kamiona. Domagoj kaže da se u njegovu životu sve promijenilo nakon smrti oca kojeg smatra svojim herojem. 

Premda često trpi uvrede zbog debljine, kaže kako se trudi sve okrenuti na šalu, no iskreno priznaje da strahuje kako će zbog težine ostati nepokretan ili čak umrijeti. 

Život na vagi - finale DORIAN CRNKOVIĆ Pogledajte kako izgleda prošlogodišnji pobjednik 'Života na vagi': 'Ovo je tek početak'!

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

 

roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

  • vorda400:

    Svi na palubu gdje je moj harpun jato kitova pred nama Stari moj koji k.rac se dogodi čovjeku u glavi da sa 18g da natuče 150kg