Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Nikad teži kandidati: 'Sramim se kad sam na plaži, svi me čudno gledaju'

Foto: RTL
1/5
07.09.2018.
u 13:33

– Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti – objasnila je Biserka Mikulandra

Nova sezona RTL-ova showa "Život na vagi" počinje 15. rujna od 20 sati i 16. rujna od 19.35. Najavljeno je kako nas ove sezone očekuju nikad teži kandidati, koji su već u prvom tjednu skinuli više kilograma nego kandidati prošle sezone. Danas predstavljamo dvoje kandidata:

Ime: Biserka
Prezime: Mikulandra
Mjesto: Bilice, Šibenik
Godine: 31
Kilogrami: 130

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Biserka Mikulandra iz Bilica pokraj Šibenika ima 130 kilograma koji su se počeli skupljati tijekom njezine trudnoće, a u show se prijavila kako bi skinula što više kilograma. ''Sramim se kad sam na plaži i ne mogu se kupati kao svi normalni ljudi jer me svi čudno gledaju'', iskreno je rekla Mikulandra koja na sebi voli samo lice.

''Ne mogu si kupiti odjeću u svakom dućanu, sve mi je tijesno. Ne mogu se kretati cijeli dan kao što bih htjela i samo gledam gdje ću sjesti'', objasnila je.

Biserka strahuje kako će oboljeti zbog viška kilograma te da neće moći podignuti kćer i usmjeriti je na pravi put. 

Ime: Domagoj
Prezime: Santo
Mjesto: Kloštar Podravski
Godine: 18
Kilogrami: 155

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Domagoj je tek nedavno postao punoljetan, a s debljinom se bori od svoje desete godine. Dolazi iz mjesta Kloštar Podravski i ima 155 kilograma.

Iako zasad nema zdravstvenih problema zbog debljine, Domagoj kaže kako se neprestano svađa s članovima obitelji jer nekontrolirano i prekomjerno jede pa ostali često nemaju dovoljno hrane. U nekoliko navrata pokušavao je gubiti kilograme, a s 13 je godina čak uspio sa 120 kilograma doći do 96, no brzo ih je vratio. Zbog prekomjerne težine ne može ići ni u autoškolu jer ne može sjesti u automobil, a životna mu je želja postati vozač kamiona. Domagoj kaže da se u njegovu životu sve promijenilo nakon smrti oca kojeg smatra svojim herojem. 

Premda često trpi uvrede zbog debljine, kaže kako se trudi sve okrenuti na šalu, no iskreno priznaje da strahuje kako će zbog težine ostati nepokretan ili čak umrijeti. 

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja

 

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
14:24 07.09.2018.

Svi na palubu gdje je moj harpun jato kitova pred nama Stari moj koji k.rac se dogodi čovjeku u glavi da sa 18g da natuče 150kg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije