Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORIAN CRNKOVIĆ

Pogledajte kako izgleda prošlogodišnji pobjednik 'Života na vagi': 'Ovo je tek početak'!

Život na vagi - finale
Foto: RTL
1/4
31.08.2018.
u 11:23

Nakon odstranjivanja viška kože na trbuhu morao je mirovati nekoliko mjeseci, no sada je ponovno spreman 'osvojiti svijet'.

Dorian Crnković, pobjednik prošlogodišnje sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" i dalje marljivo radi na sebi. Podsjetimo, Dorian je u show ušao sa 177 kilograma, a u samo godinu dana skinuo je 70 kilograma. Više je puta spominjao kako mu je show promijenio život, a osim što je smršavio, tamo je i upoznao sadašnju djevojku Ivanu Stapić. 

Nakon odstranjivanja viška kože na trbuhu morao je mirovati nekoliko mjeseci, no sada je ponovno spreman 'osvojiti svijet'.

 

Pere nas nostalgija 😂😂#znv #zivotnavagi #samoopusteno😎

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

- Zdravo se hranim - ronim, plivam, igram odbojku, ali i konobarim još od svibnja na Vergadi pa ne stignem toliko vježbati, no kilaža je postojana i nisam se udebljao. Jedem piletinu, tunu, hobotnice, povrće, voće... Tko bi se udebljao uz takvu prehranu! - smije se Dorian koji je zadovoljan svojom disciplinom, ali kaže da ima tu još posla te da mu se nikamo ne žuri. U svemu mu pomaže i djevojka Ivana.

 

Moje sve :)))

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

- Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja -  otkriva Dorian čiji je ovo tek početak.

Inaće, treća sezona "Života na vagi" već se snima, a nove epizode na RTL-u gledat ćemo ove jeseni. 

Pogledajte video: Lady Di - ikona stila

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kakačinka
11:28 31.08.2018.

Isti je, reklama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije