Naslovnica Showbiz TV

Kandidati 'Života na vagi' u dvije sezone izgubili čak 1,2 tone!

Najveći gubitak kilograma u protekle dvije sezone ostvario je Dorian Crnković, pobjednik druge sezone. On je u kuću ušao sa 177,6 kilograma, a kao pobjednik išao je doma lakši za nevjerojatnih 77 kilograma.
03. rujna 2018. u 14:44 0 komentara 1078 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/12

U potragu za zdravijim načinom života uskoro kreću novi kandidati RTL-ova showa „Život na vagi“. Između tisuće prijavljenih odabrano je samo njih nekoliko koji će dobiti priliku promijeniti svoj život iz temelja.

Početak 80-ih Sjećate li se ovog izdanja Doris Dragović i pjesme 'Seks enciklopedija'?

A većina njih kažu kako su im motivacija za prijavu bili fantastični rezultati koje su ostvarili kandidati u prethodne dvije sezone. 

Kroz dosadašnje dvije sezone kroz strogi režim trenera Sanje Žuljević i Marija Mlinarića prošlo je 39 kandidata i baš svi su iz showa izašli s manje kilograma nego što su ušli. A zapanjujuće su brojke s kojima su kandidati ušli u show. Ukupno je 39 kandidata koji su dosad bili u showu imalo 4928 kilograma, a u prosjeku su po sezoni gubili više 600 kilograma, odnosno 1,2 tone u dvije sezone.

TV zvijezde Sjećate se obitelji Vasić? Ulaze u novi reality show

Najteži kandidat bio je Neven Vuljanković koji je u show ušao sa 240,2 kilograma, a do finala je imao 172 kilograma. Njegove suze kada je napokon pao ispod 200 kilograma svakako su bile jedan od najupečatljivijih trenutaka u obje sezone. Neven je po svojoj težini bio ujedno i drugi najdeblji kandidat ikad prijavljen u show „Život na vagi“ (The Biggest Loser) u cijelom svijetu.

Najveći gubitak kilograma u protekle dvije sezone ostvario je Dorian Crnković, pobjednik druge sezone. On je u kuću ušao sa 177,6 kilograma, a kao pobjednik je išao doma lakši za nevjerojatnih 77 kilograma. 

Zlatan Zuhrić Zuhra: Mnogima smo bili trn u oku, ali dobili smo i nagradu Sedam sekretara skoja

U trećoj sezoni koja uskoro kreće na RTL-u kandidati zajedno imaju 300 kilograma više nego što su imali njihovi prethodnici iz druge sezone. Na životni preokret uz trenere Sanju i Marija, poticat će ih i voditeljica emisije Marijana Batinić, a kandidati će baš kao i dosad na tom putu imati i pomoć nutricionista, liječnika i psihologa. 

Osim što su prve dvije sezone ostvarile odlične rezultate u gledanosti, emisija „Život na vagi“ aktualizirala je temu pretilosti po kojoj Hrvatska spada u sam vrh europskih zemalja te potaknula da se o tom problemu otvoreno priča. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Ljubav je na selu" i zasnovali obitelj

[video: 22109 / ]
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.