Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNOST

Nije sve tako bajno: Influencerica otkrila što joj je u ovom poslu najodvratnije

Natalia Garibotto
Foto: Instagram
1/6
12.12.2019.
u 14:53

Misli da joj je popularnost donijela njezina savršena stražnjica, ali jedne stvari se grozi...

Iako možda mislimo da je posao influencera zabavan i lagan, jedna influencerica požalila se kako nije sve tako bajno

Nataliu Garibotto na Instagramu prati 1,6 milijuna ljudi, a za LADBible je otkrila što joj u poslu zna biti zbilja odvratno.

Razlog zašto ne uživa uvijek u svom poslu su raznorazne poruke koje dobiva, čak i od slavnih osoba koje su u sretnim vezama.

Otkrila je kako joj poruke znaju bit stvarno šokantne

- Gotovo uvijek je tu neki lik koji me želi poslati avionom u Dubai i nudi mi od 50 do 100 tisuća dolara za to. Najviše me iznenađuju sportaši i to oni koji imaju žene i djeluju kao da su u sretnom braku, no stalno mi šalju poruke. Reperi također - ispričala je.

Natalia mjesečno zaradi i do 200 tisuća kuna.  Priznaje da njene fotke na Instagramu često privuku krivu vrstu pažnje

- Uvijek počne tako da mi muškarci pišu da sam lijepa, no kad im ne odgovorim, ubrzo mi počnu pisati da sam ružna. No mislim da su druge cure na Instagramu gore od njih. Upoznala sam puno cura koje sam smatrala prijateljicama ili suradnicama, a one bi me pokrale, izmišljale priče o meni i ogovarale me - otkrila je.

Misli da joj je popularnost donijela njezina savršena stražnjica, ali jedne stvari se grozi.

- Kad zamislim da se zadovoljavaju nad mojim fotkama, to je odvratno. No priznajem da mi samopouzdanje dižu ljudi koji mi prilaze u stvarnom životu i govore mi da im se sviđa kako izgledam. To barem znači da izgledam kao na fotkama - zaključila je.  

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:34 12.12.2019.

" Kad zamislim da se zadovoljavaju nad mojim fotkama, to je odvratno."--e onda srce zadovolji ti svoje fenove :-) nece imati nista protiv...

TR
trunjo
21:34 12.12.2019.

ako se toga grozi zbog čega se naslikava polu gola??? Zašto se ne obuće kao šator...Mslm da bi joj broj "pratitelja" pao na temperaturu sobe...Ali žena inteligentna i grize ruku koja je hrani ...a "pratitelji" onda očigledno još inteligentniji od dotične

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije