Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KORČULI

Nigdje jedno bez drugoga! Hana Huljić i Petar Grašo snimljeni zajedno na vjenčanju

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/11
24.10.2021.
u 15:32

Grašo je sinoć nastupao na tom vjenčanju, a u pratnji mu je bila njegova djevojka Hana.

Glazbenik Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa djevojka Hana Huljić ovaj vikend proveli su na Korčuli. Čitatelj Dubrovačkog vjesnika uhvatio je par koji je jučer bio na vjenčanju. Naime, Grašo je sinoć nastupao na tom vjenčanju, a u pratnji mu je bila njegova djevojka Hana. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Podsjetimo, par je uhvaćen je prije nekoliko dana kako šeta Sarajevom. Petar i Hana su se zaljubljeno šetao Baščaršijom, a Hana nije ispuštala Petrovu ruku. Trenutak su ovjekovječili fotografi Dnevnog avaza, a Petar ih je primijetio te upitao jesu li on i Hana dobro ispali na fotografijama.  

Par se poznaje već godinama, a ovo ljeto procurila je vijest o njihovoj vezi. Grašo je kućni prijatelj s Haninim roditeljima, Vjekoslavom i Tončijem, a par je prije pet godina objavio i zajedničku pjesmu 'Srce za vodiča'.

VIDEO Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar stravaxx
stravaxx
20:25 24.10.2021.

neizmjerno zahvaljujem večernjem listu na ovako bitnoj informaciji. možete li onako informacije radi još samo naširoko opisati tko su ta dva lika??? bio bih vam strašno zahvalan.

VI
vidum
07:48 25.10.2021.

Huljići

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije