Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Pljušte reakcije na račun kipa Toše Proeskog: 'Ako je ovo on, ja sam Lepa Brena!'

Foto: Hit Records
1/15
24.10.2021.
u 11:32

- Na prvu mi liči na Tomu Zdravkovića, a i na drugu, bar po držanju mikrofona. Dobro je pa je umjetnik ugravirao "TOŠE", inače kolaps - još je jedna od reakcija.

Jučer je u Novoj Gradiški otkriven spomenik makedonskom slavuju Toši Proeskom koji je tragično izgubio život 16. listopada 2007. godine. Proeski je poginuo u prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške, a spomenik je napravio kipar Slavko Bunić.

23.10.2021. Nova Grdiska, setaliste Novogradiskih zanimljivosti - otkrivanje spomenika Tosi Proeskom.Photo: Edina Zuko/PIXSELL
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
Nakon vijesti o otkrivanju spomenika, društvene mreže prepravile su reakcije, a mnogi se slažu da kip uopće ne nalikuju pjevaču. „Stravičnije nešto vidjela nisam. Natječete li se vi tko će napraviti "bolju" karikaturu? Zar ni malo ne cijenite ovog predivnog čovjeka? Što je ovo? Sprdačina? Nije li vas sramota? Maknite ovo jer svi vam se smiju... Ja nemam srca smijati se jer je pretužno. Sramite se!!! Ovako upropastiti lik Todora Proeskog je toliko mučno da mi je teško pronaći prave riječi kojima bih opisala ovu sramotu“, komentar je ljute obožavateljice. „Žalosno da nije moglo malo bolje to. Da ne piše Toše, nikad pogodili ne bismo tko je“, napisala je druga osoba. „Ako je ovo Toše Proeski, ja sam Lepa Brena“, još je jedna od reakcija. „Na prvu mi liči na Tomu Zdravkovića, a i na drugu, bar po držanju mikrofona. Dobro je pa je umjetnik ugravirao "TOŠE", inače kolaps“, još je jedna od reakcija. „Ovo ako je Toše, onda sami ja Plenković“, pisali su šokirani obožavatelji. 

Foto: Screenshoot Facebook
Podsjetimo, Toše je bio poznat po svojim izvedbama, ali i po skromnosti, humanosti i nesebičnosti. Imao je brojne hitove poput 'Igra bez granica', 'Ledena', 'Dal' si sretnija?', 'Bože, brani je od zla', a surađivao je i s brojnim kolegama s estrade.  

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimatlejicu te ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 7

MM
Marljivi mrav
13:22 24.10.2021.

Isto kak i "Franceku" kip... nigdje veze ni smisla.

VI
vidum
13:45 24.10.2021.

Dok nisam pročitao ime kipara, bio sam uvjeren da ga je radio Kuzma Kovačić. Kuzma je, očito, dobio konkurenciju.

UK
Ukazivač
12:42 24.10.2021.

Meni izgleda ko Bore Li

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije