Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nick Cave o seksu piše na bezvrijedan način

Godišnje priznanje dodjeljuje za “detaljne i prenatrpane opise seksa”, a Cave je nominiran za djelo “The Death of Bunny Munro”. Među dobitnicima neželjenog “priznanja” su Sebastijan Folks i Tom Vulf
22. studenoga 2009. u 16:33 1 komentara 4 prikaza
Nick cave

Glazbenik Nick Cave ušao je u uži izbor za nagradu za bezvrijedan opis seksa u literaturi, koju dodjeljuje časopis “Literary review ”. Australijski glazbenik, frontmen grupe “Bad Seeds”, tako se našao u društvu dobitnika Bookerove nagrade kao što su John Banville, Filip Rot i Pol Teru koji su ove godine s njime nominirani za nimalo laskavu nagradu.

Godišnje priznanje dodjeljuje za “detaljne i prenatrpane opise seksa”, a Cave je nominiran za djelo “The Death of Bunny Munro”. Među dobitnicima neželjenog “priznanja” su Sebastijan Folks i Tom Vulf.

- Nagradom se želi naglasiti sirov, neukusan i često bezvrijedan opis seksa u modernom romanu te obeshrabriti, da ne kažem poniziti autore - kazao je utemeljitelj, Oberon Vou.

Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku