Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN PORAZOM

Neviđeni skandal! Natjecatelj u kvizu demolirao studio nakon poraza

Gettu Better
Foto: Screenshot
1/3
27.02.2021.
u 19:00

Njegovo divljanje postalo je hit na društvenim mrežama, a na videu se vidi kako natjecatelj prvo baca čašu vode, a zatim je srušio pult i napustio set.

Natjecatelj islandskog kviza "Gettu Better" izazvao je neviđeni skandal kada je revoltiran nakon što je njegova ekipa izgubila, odlučio demolirati studio. 

Njegovo divljanje postalo je hit na društvenim mrežama, a na videu se vidi kako natjecatelj prvo baca čašu vode, a zatim je srušio pult i napustio set. 

 

 

Voditeljica Kristjana Arnarsdóttir pokušala je nastaviti s emisijom, no kada su se u pozadini i dalje čuli zvukovi razbijanja, odlučila je prekinuti emisiju i najavila je reklame. 

Inače u kvizu "Gettu Betur" ("Pogodi bolje"), natječu se dva tima sastavljena od srednjoškolaca ili kolega s fakulteta. Natjecatelja jedne ekipe zasmetalo je što su se protivnici javili milisekundu prije njega i dali točan odgovor na pitanje, te tako osigurali pobjedu. 

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Keep_calm
Keep_calm
20:03 27.02.2021.

Pa kako se to moglo dogoditi skandinavcima? Nisu li oni uzor balkancima?

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
20:23 27.02.2021.

Ja bih voditeljicu..

VI
Vito
07:47 28.02.2021.

"Gettu Better" ?????????????????'' Pa niti to ne znaju prepisati. Jasno piše -- Gettu Betur --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije