Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 50. rođendan

Neviđena velikodušnost! Mediji pišu da je Brad Pitt poklonio Aniston dar vrijedan 79 milijuna dolara

Foto: Reuters/Pixsell
1/15
28.10.2023.
u 09:02

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu navodno je svojoj bivšoj za 50. rođendan odlučio pokloniti dar za pamćenje. Mediji pišu kako joj darovao 79 milijuna vrijednu vilu u kojoj su nekoć živjeli dok su bili u braku

Da su nekoć najskladniji celebrity par, Brad Pitt (59) i Jennifer Aniston uistinu prijatelji te da nije riječ o pretjerivanju njihovih PR agenata, svjedoči i vijest koju objavljuju američki mediji. Naime, jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu navodno je svojoj bivšoj za 50. rođendan odlučio pokloniti dar za pamćenje. Mediji pišu kako joj darovao 79 milijuna vrijednu vilu u kojoj su nekoć živjeli dok su bili u braku. Podsjetimo, par je 12 godina bio u vezi, a odlučili su otići svatko na svoju stranu nakon što se Brad fatalno zaljubio u Angelinu Jolie. Nikada, nakon rastave, nije komentirao vezu s Jen koja je kasnije također ponovno našla sreću  s Justinom Therouxom, ali brak je trajao samo dvije godine.


Brojni fanovi Brada I Jen godinama zazivaju njihovo pomirenje.
Inače, oskarovac  je proljetos  prodao svoje imanje u gradskoj četvrti Los Feliz u Los Angelesu za 39 milijuna dolara (36 milijuna eura). Imanje u kvartu Los Feliz prostire se na gotovo četiri tisuće četvornih metara, a na njemu je osim kuće još i skate-park, bazen, teniski paviljon i još mnogo toga.

 

Pitt je kuću kupio 1994. godine od Cassandre Peterson i platio ju je 1.7 milijuna dolara. Pitt je puno i uložio u kuću, proširio je okućnicu kupivši još okolnih zemljišta i popunio je prostor raznim terenima za aktivnost.
Prostrani dom je mjesto gdje su on i bivša supruga Angelina Jolie (47) odgajali svojih šestero djece - Maddoxa (21), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (16) i 14-godišnje blizance Knoxa i Vivienne - prije nego što su se razdvojili 2016. godine.
Slavni glumac koji je nekretninu stavio na tržište u siječnju za 45 milijuna dolara sada ju je odlučio prodati jer se navodno želi preseliti zbog svoje nove romanse s instruktoricom fitnessa, Ines de Ramon (30).


Par je dočekao Novu godinu u Cabo San Lucasu i uživao u kvalitetnom vremenu zajedno na meksičkoj vrućoj točki. Izvor je za People otkrio kako njih dvoje izlaze i zabavljaju se.
- Imaju dobre stvari. Nema stresa. Brad uživa, trenutačno ne viđa ni s kim drugim i jako je sretan, rekao je izvor.
Šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon što ju je Brad Pitt poveo na koncert Bona Voxa u Los Angelesu gdje ju je predstavio i svojim prijateljima - Cindy Crawford i Randeu Gerberu te Seanu Pennu. Ines se nedavno razvela od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja.

VIDEO: Objevljene nove poruke Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi






 
Ključne riječi

Komentara 1

PA
Pašić
12:37 28.10.2023.

Brad je car. Angelina na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije