Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KAMPIRANJU

Nevena Rendeli na poseban način provodi godišnji odmor, prizori će vas očarati

Foto: Instagram
1/12
30.07.2021.
u 22:30

Televizijska voditeljica se ove godine odlučila za kampiranje u Sloveniji, a svoje doživljaje dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (40) ove se godine odlučila za malo drugačiji  odmor. Ona se sa suprugom Makom i njihove tri kćeri odlučila za kampiranje u Sloveniji, a prvo odredište im je bilo jezero Bohinj. Iako se bojala kako će se snaći, sad ne može sakriti koliko uživa i koliko im je lijepo. ‘Posjet Julijskim Alpama usred ljeta pokazao se kao pun pogodak. Osim što je kampirati na jezeru potpuno drukčije od svega što sam do sad doživjela, izlet na 2000 metara nadmorske visine usred ljetne žege je potpuno otkriće. Dok je dolje 27 stupnjeva, gore je 18, a zrak je čudo. Bilo je to i kratko prvo planinarenje za cure jer se na 1500 metara može doći gondolom, a ostatak je lagana šetnja. A gore, gore je raj!’, napisala je uz post na Instagramu, gdje u pričama svakodnevno dijeli što sve proživljavaju. 

Foto: Instagram

Velika ljubiteljica planinarenja i aktivnosti u prirodi tu je ljubav prenijela na svog supruga i kćeri tako da su prije nekoliko mjeseci zajedno posjetili kanjon Kamačnik, a televizijska voditeljica se pohvalila na društvenim mrežama. Sada, tijekom posjeta Sloveniji, Nevena je istaknula da su djevojčice uživale u vožnji kanuima po jezeru, kao i kupanju koje je za Nevenu predstavljalo problem zbog hladne vode. Također, i planinarili su. Rendeli je u svojim objavama pokazala i kamper koji su unajmili, a njezin suprug Mak je istaknuo da za vožnju treba vozačka dozvola B kategorije te da nije teško upravljati njime. 

Foto: Instagram

Inače, Rendeli je u braku s Vejzovićem od 2016. godine, a par ima tri djevojčice Leu i blizanke Maru i Vitu. 

VIDEO Vatrena buktinja na domaćem festivalu: 'Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije