Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek uz njih

Bez ljubavi i podrške Antonele i Manuele ne bi bilo ni uspjeha braće Sinković, a ovo su njihove ljubavne priče

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
29.07.2021.
u 12:14

Valent i Antonela u braku su četiri godine, a Martin i Manuela vjenčali su se 2013. godine u njezinom rodnom Sinju.

Braća Sinković osvojili su svoju treću olimpijsku medalju i nakon srebra u četvercu na pariće u Londonu 2012. te zlata u dvojcu na pariće u Rio de Janeiru 2016. osvojili su zlato u Tokiju. U nekim drugim prilikama supruge Valenta i Martina Sinkovića možda bi bile s njima u Tokiju i bodrile ih, ali zbog pandemije pratile su svaki njihov zaveslaj. Braća često ističu kako im je obitelj veliki oslonac, a od ove godine imaju i novog navijača u obitelji, malog Karla kojeg su Valent i njegova supruga Antonela dobili ovog ožujka. Antonela i Valent vjenčali su se prije četiri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog, a kumovi su im bili bivša tenisačica, danas pravnica Klara Gea Marcan i Filip Hrgović s kojim se sprijateljio još 2011. godine za vrijeme vojničke obuke u Požegi.

Valent je i na sam dan vjenčanja odradio trening i odveslao 20 kilometara, a njegova supruga imala je razumijevanja za to jer je i sama bila perspektivna tenisačica koja se na kraju odlučila za karijeru pravnice. Kada im se u ožujku rodio sin Valentu je najviše bilo žao što nije mogao biti uz suprugu i primiti sina u naručje nakon što se rodio. Splićanku Antonelu je Valent upoznao na dodjeli sportskih nagrada na kojima se Antonela sasvim slučajno zatekla i tijekom domjenka nakon dodjele počeli su razgovarati i tako je počela njihova ljubavna priča.

Njegov brat Martin vjenčao se 2013. godine za Manuelu Kanaet u njezinom Sinju. Manuela mu je bila velika podrška tijekom svakog velikog natjecanja i Martin nije skrivao sreću što su svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom baš u Sinju gdje se braća Sinković već godinama na jezeru Peruča pripremaju za svoja natjecanja, a u Sinju su se Manuela i Martin i upoznali.

Nakon upoznavanja u jednom zajedničkom društvu Martin je sljedeće godine pozvao Manuelu da s njim ide na Sinjsku alku,a pravnica u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ispričala je kako su se nakon Alke zajedno prošetali gradom držeći se za ruke i od tada su nerazdvojni. Prije odlaska u Japan braća su u jednom intervju rekla kako bez obitelji i njihovih supruga ne bi postigli ovakve uspjehe. - Uspijevamo zahvaljujući razumijevanju svojih žena koje su nam i najveća podrška. Zbog njih smo tu gdje jesmo, jer da bismo mi ostvarivali takve uspjehe i održavali se na vrhu, one su itekako zaslužne - rekli su za Nacional.

VIDEO Federer s obitelji uživa u odmoru u Hrvatskoj

Komentara 1

Avatar Poskok 1
Poskok 1
13:35 29.07.2021.

Kad bi nam političari bilo kao sportaši Tokio bi ležao na obalama Save, Monte Carlo u Kvarnerskom zaljevu, Singapur po Marijanom, a Pariz na obalama Drave... S obzirom da nisu, sretni smo što postoje Srbi da se imamo s kimm natezati i usporedivati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije