Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Indira Levak pozirala sa suprugom na plaži, pratitelji ne prestaju komentirati: Najljepši par na estradi

Foto: Instagram
1/6
29.07.2021.
u 11:18

Ovaj put su pozirali zajedno na plaži, a Indira se našalila da na glavi ima ikebanu. Fotka je brzo skupila više od četiri tisuće lajkova. Bračni par je dobio i gomilu pozitivnih komentara.

Pjevačica Indira Levak i njen suprug Miroslav trenutačno su na odmoru u Fažani, a pratitelje svaki dan uveseljavaju fotkama iz privatnog života. Ovaj put pozirali su zajedno na plaži, a Indira se našalila da na glavi ima ikebanu. 

"Zgodni turist i turistkinja s ikebanom na glavi", napisala je Indira. 
Fotka je brzo skupila više od četiri tisuće lajkova, a bračni par dobio je gomilu pozitivnih komentara. 

"Najljepši par na estradi", "Golupčići", "Samo uživajte na moru", "Ma samo neka ste sretni zajedno", "Divno je imati tako nekog svog tko te voli i s ikebanom na glavi" pisali su pratitelji. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Indira u Istri otvara i svoj beach bar na plaži Martulina u Peroju. Ime bara privuklo je pažnju, a glasi "Colonia". 

Ovo nije prvi  projekt koji Indira Levak otvara pod imenom Colonije, hrvatske dance grupe čiji član nije od 2017. godine i koja postoji i bez nje. Prvo je otvorila restoran pod tim imenom te ga je držala s bivšim suprugom Narcisom Mujkićem sve do njihova razvoda, a onda i fitness centar Body Art by Colonia.

– Redoslijed je sasvim logičan: nakon restorana dolazi teretana – kazala je na otvorenju 2008. godine. Restoran Colonia Mujkić je nakon razvoda vodio sam, Indira ga je prepisala na bivšeg supruga, a on ga je ponovno sam otvorio 2013. godine. Restorana više nema, a na službenoj Facebook stranici teretane zadnja objava bila je 2011. godine

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Ključne riječi

Komentara 2

LA
Lana2
12:53 29.07.2021.

Predivni.. On kao orangutan, a ona sumo borac..

KU
kuramela
16:36 29.07.2021.

Evo još jedna Šuputica sa svojim Bloomom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije