Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar start

Nevena otkrila koliko su kilograma ona i suprug dobili na godišnjem i kako će ih se riješiti

Foto: Instagram
1/5
20.08.2020.
u 15:20

Bivša voditeljica i njezin suprug krenuli su zajedno trčati i vježbati kako bi se riješili viška kilograma koje su dobili na godišnjem.

Godišnji odmor završio je za bivšu HRT-ovku Nevenu Rendeli i nakon guštanja u Pirovcu, Šibeniku, Podgori i na Pagu vratila se radnim obvezama u Zagrebu. Tijekom odmora bivša voditeljica se opustila i guštala je u finim zalogajima i kada se vratila u Zagreb sa suprugom se odmah vratila vježbanju.

- Ja sam tri kilograma teža, a Mak četiri i to sada moramo istrošiti. Zadali smo si tempo, svaki dan trčanje. Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti, vi ste nam publika i dokaz - rekla je Nevena na Instagramu i otkrila kako će svaki dan uz trčanje odraditi i 25 sklekova. Izazov od 25 sklekova svaki dan dobila je od Đurđice Orepić hrvatske Ironwoman o kojoj je Nevena snimila i dokumentarac.

Foto: Instagram screenshot

Prije nekoliko godina Nevena se zaljubila u trčanje i sudjelovala je na brojnim utrkama, a otkako je postala mama tri djevojčice malo joj je teško u kontinuitetu odraditi treninge trčanja pa u zadnjih šest mjeseci, priznaje, nije stigla napraviti više od deset treninga u komadu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije