Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNI OPROŠTAJ

Neutješna Ivana Kindl: 'Ne znam kako ćemo bez tebe...'

Ivana Kindl
Foto: Promo
1/5
26.12.2019.
u 10:40

- Naš voljeni mačak Woody napustio nas je iznenada oko 5 ujutro u 13. godini života. Bila sam uvjerena da će on dugo živjeti, koliko je voljen i obožavan bio, nikad bolestan - napisala je Ivana

Pjevačica Ivana Kindl emotivnom se objavom na Facebooku oprostila od svog mačka Woodyja, koji je uginuo u 13. godini života. Riječ je o ljubimcu kojeg je Ivana često spominjala u svojim objavama, a prije šest godina mu je i posvetila pjesmu. 

- Naš voljeni mačak Woody napustio nas je iznenada oko 5 ujutro u 13. godini života. Bila sam uvjerena da će on dugo živjeti, koliko je voljen i obožavan bio, nikad bolestan. Ne znam kako ćemo bez tebe okati dlakavče naš, kako ću preživjeti bez tvojih dolazaka meni ispod popluna gdje bi se stisnuo uz mene, primio me capicama čvrsto za ruku i preo.

Bio si naš centar svijeta,ljubav neviđena. Spavaj mirno Bube naš. Naš lord of the manor, king of the castle - napisala je Ivana koja je Božić provela s obitelji u Požegi, no jučer se vratila u Zagreb kada je čula vijest o odlasku voljenog ljubimca. 

Inače, Kindl trenutačno radi na novom albumu, a prije deset dana predstavila je i spot za pjesmu "Ostavljaš me samu". 

 

Ključne riječi

Komentara 13

PR
prajdali100
11:03 26.12.2019.

Otišao je u vječna lovišta,mačija.

KO
komentatorv3
12:24 26.12.2019.

joj isti je ko moj! kao netko ko je prosel isto 2x a ne zna kak bi prezivio svaki naredni put, znam jako dobro kak se osjecas :((((sretni ste da je bil s vama 13 godina, to nije tak malo. sretni ste da je i umro s vama, u svojem domu i da nisi morala donjet najtezu odluku ikad! tuga je normalna dobra i plemenita jer prava ljubav ne pozna smrt.

DU
Deleted user
12:24 26.12.2019.

Susjedovog mačka pregazio auto a nigdje o tome vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije