Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti mu zatvor

Netflixova 21-godišnja zvijezda optužena za silovanje više od 10 dječaka, djeci nudio i do 1000 dolara

Foto: Instagram
1/3
15.10.2020.
u 07:00

Harrisovi odvjetnici odbili su komentirati optužnicu, a on je sam ranije demantirao prvotne optužbe.

Protiv Netflixove 21-godišnje zvijezde Jerryja Harrisa u utorak je podignuta optužnica za "eksploatiranje i silovanje" najmanje deset dječaka. Trenutno se nalazi u pritvoru u Chicagu.

BuzzFeed piše da tužitelji traže određivanje istražnog zatvora za mladog glumca, a koji se proslavio u Netflixovoj dokumentarnoj seriji o timu navijača na sveučilištu Navarro u Corsicani u saveznoj državi Teksas.

Uhićen je prošlog mjeseca pod optužbom da je uređivao dječju pornografiju te da je najmanje jednog maloljetnika tražio da mu pošalje svoje gole fotografije. U optužnici stoji da je Harris drski seksualni predator koji nije mogao kontrolirati svoje nagone. Tužitelji tvrde da su razgovarali s više žrtava, a sve su identično opisale Harrisovo ponašanje.

"Harrisu se ne smije dopustiti da naudi drugom djetetu", napisali su tužitelji.

Harrisovi odvjetnici odbili su komentirati optužnicu, a on je sam ranije demantirao prvotne optužbe. No Harris je navnod vlastima priznao da je imao oralni i analni seks s 15-godišnjakom na jednom navijačkom skupu 2019. godine. 

U optužnici stoji i da je koristio svoju slavu i novac koji je zaradio u serijalu te da je djeci nudio i do 1000 dolara da mu pošalju snimke na kojima izvode seksualne radnje kako bi on zadovoljio svoje nagone.

Glumcu prijeti i 15 godina zatvora ukoliko bude optužen po zasad jedinoj točki optužnice.

Ključne riječi

Komentara 3

ŠU
Šugaman
07:27 15.10.2020.

21 godina i već više od 10 silovanja? Taj nije samo silovatelj, to je manijak

MA
mare0801
09:43 15.10.2020.

OMG, crni muskarac na poziciji moci., a toga ima?

ZW
zweistein
08:22 15.10.2020.

presumpcija nevinosti ne postoji kad se seksaš s gaborima iz me too

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije