Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći

Glumica podijelila tužnu vijest o gubitku bebe: 'Rekli su da se srce više ne čuje'

Foto: Instagram
1/5
14.10.2020.
u 14:35

Na društvenim mrežama podijelila je svoje iskustvo te opisala što se točno dogodilo. Otkrila je da svojom objavom želi pokušati utješiti neku osobu koja je prošla kroz takvu situaciju.

Glumica Alexandra Felstead progovorila je o gubitku bebe u 12. tjednu trudnoće. Na društvenim mrežama podijelila je svoje iskustvo te opisala što se točno dogodilo. Otkrila je da svojom objavom želi pokušati utješiti neku osobu koja je prošla kroz takvu situaciju.

– Dugo sam razmišljala hoću li ovo objaviti, ali ako mogu nekome pružiti malo topline, utjehe ili pomoći – to je super. Pošteno je da podijelim svoje uspone, ali i padove.

– Danas bi završio 18. tjedan, ali nažalost doživjela sam pobačaj u 12. tjednu. Ne samo da nam je to slomilo srca, već je došlo meni kao svojevrsni šok. Nisam bila svjesna koliko sam blagoslovljena time što sam imala urednu trudnoću s Indijom – započela je ispovijest Alexandra, poznatija pod nadimkom Binky, i nastavila:

– Priznajem da sam bila naivna kada sam pretpostavila da će mi i druga trudnoća biti tako uredna. Međutim, dvaput sam išla na ultrazvuk jer sam krvarila. Osjetili su se jaki udarci srca bebe. Međutim, na trećem ultrazvuku rekli su mi da se srce više ne čuje – kazala je glumica.

– Liječnik mi je tada rekao kako jedna od četiri trudnoće završi pobačajem. Ako ste prošle kroz ovo, nadam se da ste sebi dopustile da psihički i fizički zacijelite. Ja sebe stalno podsjećam kako nije bilo ničega što sam ja mogla napraviti i možda je to način na koji je priroda rekla kako ta malena duša još nije bila spremna za ovaj svijet – zaključila je. 

1/8

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije