Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolja i od breaking beda?

Netflix najavljuje poslasticu: Stiže serija o životu Pabla Escobara

pablo escobar
Foto: Screenshot
1/2
17.07.2015.
u 08:34

Radnja se odvija 80-ih godina prošlog stoljeća i temelji se na stvarnoj priči. Prati život slavnog narkobosa Pabla Escobara

Objavljen je prvi službeni trailer za seriju "Narcos", za koju se tvrdi da će postati velika konkurencija "Breaking Bedu".

Radnja se odvija 80-ih godina prošlog stoljeća i temelji se na stvarnoj priči. Prati život slavnog narkobosa Pabla Escobara.

U seriji se kao vođa medelinskog kartela našao Wagner Moura, a uz njega glavne uloge tumače Boyd Holbrook te Pedro Pascal. Priča prati borbu SAD-a i Kolumbije s narkokartelima te donosi sliku narkopodzemlja. Serija će se premijerno prikazati 28. kolovoza.

>>Da Benicio Del Toro nije prihvatio ulogu Escobara, ne bi bilo ni filma

>>Na slobodu izišao zloglasni 'Popaj', desna ruka Pabla Escobara

Komentara 2

TH
than
12:25 17.07.2015.

Breaking Bad, a ne Bed. Inace, mnoge su to pokusavale, ali mu nisu niti primirisale.

NI
Nikomah95
15:24 17.07.2015.

Super! Jedva ga cekam pogledat na netflix-u! Cujem da će 2073- će bit dostupa i u HR. Kakve vi gluposti pisete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije