Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Neki će plakati u showu, a jedan kandidat više neće morati popiti tabletu za tlak!

Foto: RTL
1/9
29.09.2022.
u 13:50

Jedni će se pokazati kao pravi borci, a drugi će vrlo lako odustati pa čak i poželjeti otići kući. Ekipa crvenog tima toliko će uzrujati Edu da će nakon njegova oštrog i ljutitog monologa svi pomalo promijeniti stav.

Crveni i plavi tim večeras će odmjeriti svoje snage na poligonu.

„Zadatak je jednostavan, preskačete letvicu od stiropora i onaj tim koji više puta preskoči pobjeđuje u izazovu i osvaja ovaj runolist“, objasnit će Marijana Batinić te dodati da će drveni runolist predstavljati osobni imunitet na sljedećem vaganju.

Jedni će se pokazati kao pravi borci, a drugi će vrlo lako odustati pa čak i poželjeti otići kući. Ekipa crvenog tima toliko će uzrujati Edu da će nakon njegova oštrog i ljutitog monologa svi pomalo promijeniti stav. A dok će neki plakati jer nemaju dovoljno motivacije drugi će priznati da su u tjedan dana napravili pomake koje nisu uspjeli napraviti cijeli život. Tako će jedna natjecateljica steći samopouzdanje koje nikad nije imala, a jedan kandidat više neće morati popiti tabletu za tlak!

Osim toga, crveni i plavi tim naći će se pred vagom, a to će im biti prvi put da nekoga moraju poslati kući. Tko zabušava, a tko zna zbog čega je došao u show, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Preminuo poznati američki reper Coolio, poznat po legendarnom hitu iz 1995., Gangsta's Paradise

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije