Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazak dokumentarnog filma

Glumica i pjevačica objavila video u kojemu se slomila od suza, prisjetila se transplantacije bubrega i borbe s depresijom

Foto: PA/Pixsell
1/20
29.09.2022.
u 11:10

Glumica i pjevačica će otkriti sve o slavi koju je dobila već u djetinjstvu i najizazovnijim trenucima njezine karijere. Primjerice, javan prekid s glazbenikom Justinom Bieberom 2013. godine, a zatim i odlazak u rehabilitacijski centar

Glumica i pjevačica Selena Gomez (30) pratiteljima na društvenim mrežama najavila je svoj dokumentarni film "Selena Gomez: My Mind And Me", a u najavi za njega se slomila do suza, čime je pokazala koliko će film dotaknuti u privatnu sferu njezina života. 

Njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju dokumentarac u kojemu će im dati uvid u njezine borbe, a prvenstveno onom sa zdravljem. Maleni isječak je objavila na Instagramu, a u njemu se slomila od suza u jednom trenutku. 

Glumica i pjevačica će otkriti sve o slavi koju je dobila već u djetinjstvu i najizazovnijim trenucima njezine karijere. Primjerice, javan prekid s glazbenikom Justinom Bieberom 2013. godine, a zatim i odlazak u rehabilitacijski centar The Meadows godinu dana kasnije, nakon čega je počela zagovarati svijest o mentalnom zdravlju, uključujući i kroz svoj fond "Rare Impact Fund".

Zatim, 2017. godine javno je progovorila i o transplantaciji bubrega kojoj je bila podvrgnuta zbog lupusa, a bubreg joj je dala njezina prijateljica. Tada je još uvijek bila vezana za Biebera, no zauvijek su prekinuli 2018. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

"Iz prve ruke znam koliko se zastrašujuće i usamljeno možete osjećati kada se suočite s tjeskobom i depresijom u mladosti. Da sam ranije učila o svom mentalnom zdravlju, moje putovanje moglo je izgledati sasvim drugačije. Svijet mora znati da je mentalno zdravlje važno. Jednako je važno kao i vaše fizičko zdravlje i voljela bih da svi to možemo priznati, ne samo riječima već i djelima", zaključila je Selena.

Redatelj filma Alek Keshishian opisao ga je kao šestogodišnji rad pun ljubavi i borbe za svaki svaki dah, što stoji i u opisu.

VIDEO>>Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete II.?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije