Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Filip je na prvom vaganju imao čak 234 kg i rasplakao Marijanu Batinić, a tijekom treninga mu je pozlilo

Foto: RTL
1/10
29.09.2022.
u 10:20

Naime, Filipu Mrčeli, koji je najteži kandidat ove sezone, pozlilo je. Ovaj 25-godišnjak vježbao je u timu s Josipom, a Maja je bila ugodno iznenađena kad joj je rekao da se prije bavio ragbijem, no u jednom je trenutku morao prekinuti vježbanje.

U sinoćnjoj epizodi dogodila se neočekivana situacija. Naime, Filipu Mrčeli, koji je najteži kandidat ove sezone, pozlilo je.

Ovaj 25-godišnjak vježbao je u timu s Josipom, a Maja je bila ugodno iznenađena kad joj je rekao da se prije bavio ragbijem, no u jednom je trenutku morao prekinuti vježbanje. „Vjerojatno neće moći raditi sve kao ostali kandidati, ali najbitnije je to da je borben i da ne stane“, rekla je Maja, a čim je Filip popio malo vode, bilo mu je bolje. 

Inače, Mrčela koji dolazi iz Splita radi u turizmu i on je najmlađi kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. Filipu je bilo neugodno i osjećao se anksiozno, a potom je otkrio kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđali u srednjoj školi. „Teško je misliti o takvim stvarima kad ste to desetljećima potiskivali“, iskreno je rekao i nastavio: „Rođen sam s 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu.“

Priznao je da ima i apneju, što mu remeti san i normalan život. Ponekad bi zaspao na predavanjima ili čekajući autobus tako da je postao ovisan o kavi i energetskim pićima. Filip nikada nije imao djevojku i kaže: „Teško je voljeti drugog ako ne znaš voljeti sebe.“ Prvo vaganje Filipu je pokazalo 234,6 kilograma! Za kraj je rekao kako mu nije cilj pobijediti nego izgubiti kilograme. Filipova životna priča rasplakala je Marijanu Batinić, ali i druge kandidate.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MalenaB.
MalenaB.
10:49 29.09.2022.

Nikad mi neće biti jasno kako se ljudi dovedu u takvo stanje ?ajde mogu razumijeti i do 20kilograma više ,ali onda zakočiš ...

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
13:00 29.09.2022.

Jedini pozitivan "šou" na toj Žikina dinastija TV. ..... ali brate... 25 godina i preko 230 kg ?!? Kad si odustao od života?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije