Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najseksi baka

Neda Ukraden slavi 73. rođendan i objavila je fotografiju u kupaćem kostimu: Idem slaviti, živjeli!

Beograd: Poznati na Belgrade River Festu
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/9
16.08.2023.
u 16:30

Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe, napisala je pjevačica uz fotografiju koju je objavila na Instagramu

Pjevačica Neda Ukraden slavi danas 73. rođendan i slavljenica je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala svoju zavidnu liniju u osmom desetljeću života.

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno!
Odoh slaviti! Živjeli - napisala je Ukraden uz fotografiju snimljenu u Boki Kotorskoj, a primila je brojne čestitke od pratitelja i svojih dugogodišnjih prijatelja. - Draga Nedo,sretan ti rođendan od srca žele Samardžići i da ih proslaviš što više u zagrljaju svojih najmilijih - napisao joj je kolega Željko Samardžić, a najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić joj je poželjela: Sretan ti rođendan i mnogo godina još!
Neda ima zavidnu liniju već godinama, a u tome uspijeva zdravom prehranom i redovitim vježbanjem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

- Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - rekla je Neda jednom prilikom za IN Magazin. Zbog fit izgleda već godinama nosi i titulu najseksi baka Balkana i nimalo joj ne smeta što je često tako oslovljavaju.

VEZANI ČLANCI

- Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu - rekla je pjevačica.  Neda Ukraden je nedavno u svom rodnom kraju u Imotskom izgradila je raskošnu vilu. Vila koja se zove Neda nalazi se u Glavini Donjoj gdje je Neda provela mnoge ljetne i zimske praznike kod svoje bake. U imotskom kraju je živjela do svoje druge godine i jedne od najljepših uspomene je tu stvorila.

Uz vilu se nalazi i veliki bazen u kojem Neda najviše uživa kada su s njom unuci. Znate, korijeni su čudo. Džaba, možeš bilo gdje živjeti, na bilo kojoj adresi, ali uvijek si vezan za svoj rodni kraj. Ja sam spavala u svim svjetskim najelitnijim hotelima, ali najljepše spavam u mojoj Glavini Donjoj - rekla je jednom prilikom Neda.

VIDEO Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža, Ella se ponovno javila: Idem u komu

Komentara 14

LU
Lukeruk
16:59 16.08.2023.

To je baba svih opančarskih flundri

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
17:31 16.08.2023.

Nema dosta domaćih rviku pa sad objavljujete i ove ruine iz komšiluka?

Avatar Moodleen
Moodleen
17:18 16.08.2023.

I mnoge žene u civilizaciji danas slave rođendane, al nemaju trofazne gene pa nisu "ovima" interesantne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije