Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena Neda

Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere

Neda Ukraden
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
06.02.2018.
u 19:02

Neda Ukraden otvoreno priča o seksu i o tome posjeduje li svoju snimku seksa.

Izravno i otvoreno kao i uvijek pjevačica Neda Ukraden za Kurir je komentirala slučajeve u kojima poznatim damama ukradu snimke seksa koje potom osvanu na internetu.

- Te takozvane tehničarke, njima je kao snimka nestala, netko ih je provalio. Halo, o čemu se radi? Mi smo kao slijepi i ne znamo 
kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere: Nisam netko tko nema pjesama pa da hodam okolo s frajerom i slikamo se. Jednog sam uslikala i nema više. Lekciju sam naučila iz toga - kaže poznata pjevačica. 

Odgovorila je i na pitanje ima li i ona svoje snimke seksa.

- To malo crveno svijetlo ne može me inspirirati da doživim nešto lijepo, pogotovo u seksu. Drugo, te što se praćkaju tamo su male bebe za mene. Te takozvane  tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mene bi kao kamera trebala snimati da se napalim na nekoga - odlučno govori Ukraden. 

Neda Ukraden
1/11

Komentara 73

IJ
ijatebi
20:15 06.02.2018.

Jbt nekada je Večernji bio VEČERNJI......tužno....

Avatar grbadeva
grbadeva
19:39 06.02.2018.

Eh, što se može. Nekrofila je uvijek bilo.

Avatar Eddie
Eddie
19:43 06.02.2018.

Jesi li bila seksualo aktivna kad si 1991. begala iz Hrvatske zbog "ugroženosti"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije