Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puca od ponosa

Neda Ukraden (71) utegnula se u traperice i pohvalila novim životnim poglavljem: 'Nek mu je sa srećom'

Foto: Instagram
1/8
01.09.2021.
u 13:15

Neda je ovog puta pozirala u uskim trapericama i sakou na prugice i bijelim štiklama te je svojim pratiteljima poželjela dobro jutro.Uz to je objavila i dvije fotografije sa unukom Dušanom te se pohvalila njegovim novim životnim poglavljem.

Pjevačica Neda Ukraden (71) ponovno je iznenadila pratitelje svojom besprijekornom linijom. Neda je ovog puta pozirala u uskim trapericama i sakou na prugice i bijelim štiklama te je svojim pratiteljima poželjela dobro jutro. Uz to je objavila i dvije fotografije s unukom Dušanom te se pohvalila njegovim novim životnim poglavljem.

"Dobro jutro. Spremni za školu?!! Moj unuk Dušan danas je đak prvak! Neka je sa srećom", pohvalila se Neda. 

Foto: Instagram
"Dama sa stilom! Sve najbolje unuku", "Izgledaš kao djevojčica", "Sretno u školi", "Sretno Dušane", samo su neki od komentara ispod objave. 

Foto: Instagram

Neda osim Dušana ima i blizanke Aleksandru i Nedu. Unuke joj je podarila kći Jelena koja s obitelji živi u Beogradu gdje vodi Salon za uljepšavanje i bavi se marketingom. Jelena na svojim društvenim mrežama također ponekad dijeli fotke s majkom Nedom, ali i one obiteljske. Jelena je s obitelji ovo ljeto odmarala na Braču s kojeg je dijelila fotke, a posjetili su i Nacionalni park Krka. 
Inače, Jelena je kći Nede i njena pokojnog supruga Milana koji je preminuo 2013. godine. 

Foto: Instagram

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZI
Zilbert
14:34 01.09.2021.

Ovo je prava Hrvatica.

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:54 01.09.2021.

Prestanite luftirati srpske opanke kod nas u EU, Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

KU
kuramela
20:00 01.09.2021.

Zašto meni žuti karton ? Dajte žuti svima onima koji svaki dan stavljaju uvijek iste osobe i naslove koji se protive zdravom razumu, novinu ste pretvorili u Gloriju. Imam se pravo buniti, a vi ste preosjetljivi kad se vas spomene, kritika služi da bi se neke stvari ispravile, a ne da mi nabijete žuti karton i onda opet radite sve po starom, valjda je kupac uvijek u pravu, zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije