Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerala je

Britney Spears zgrozila obožavatelje snimkom u toplesu i tangama: "Totalno se izgubila"

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.09.2021.
u 12:15

Britney je u lipnju na saslušanju sudu rekla da je skrbništvo uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila  da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenim imanjem vrijednim 60 milijuna dolara, a sudsko ročište za raspravu o zahtjevu zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.

Pjevačica Britney Spears (39) na svojem Instagram profilu ponovno je iznenadila pratitelje, a ovoga puta je objavila fotografiju i video na kojima pozira u toplesu i tangama. 

"Ovo je moja guzica", napisala je Britney uz fotografiju, a potom je objavila i video. 

"Evo snimke da možete vidjeti da je ovo zaista moja guza. Bez filtera, bez prikrivanja, prava stvar... Psss, snimam se koristeći selfie-štap i uvijek ću se tako snimati. On uvijek stoji, ne odgovara ti i veoma je pouzdan", napisala je uz video, koja je pregledana preko 5 milijuna puta, a obožavatelji su joj ostavili i brojne komentare.

"Zbunjena sam...", "Totalno se izgubila", "Kako je ovo uopće dozvoljeno na Instagramu?", "Oduzmite joj mobitel", "Što se događa'", "Ovo nije dobro", "Strašno", samo su neki od komentara zbunjenih pratitelja. 

Podsjetimo, njezin otac Jamie Spears nedavno je od suda u Los Angelesu zatražio da prekine njegovo skrbništvo nad Britney nakon 13 godina, a u novom dokumentu, bio je još jasniji i zatražio od suda da prekine skrbništvo u potpunosti. 

Napisao je kako pjevačica “ima pravo da sud ozbiljno razmotri je li skrbništvo potrebno” te da su se njezine okolnosti promijenile “utoliko da osnove na kojemu mu je dodijeljeno skrbništvo možda više ne postoje”, prenijeli su američki mediji.

Britney je u lipnju na saslušanju sudu rekla da je skrbništvo uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila  da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenim imanjem vrijednim 60 milijuna dolara, a sudsko ročište za raspravu o zahtjevu zakazano je za 29. rujna u Los Angelesu.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 4

PS
popevke sAm slagal
12:50 11.09.2021.

Kao obožavatelja, zgrozilo me je jedino što je tange ostavila.

17
1710
20:04 11.09.2021.

Novinari ostavite ženu na miru može hodati gola ako hoće njen problem ne vaš Bolje pišite istinu što se događa u hrvatskoj

PV
prcko.vita
19:23 11.09.2021.

Ako ima kakav stručnjak, možda dermatolog, zbog čega joj je stražnjica u krugu deset centimetara onako roze crvene boje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije