Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Igor Kojić napisao je emotivnu čestitku svojoj majci za rođendan

Foto: Instagram
1/8
11.09.2021.
u 12:45

Igor Kojić do kolovoza ove godine bio je u braku sa Severinom, a par već duže vrijeme nije živio zajedno i o prvim problemima u njihovom braku počelo se šuškati prošle godine u proljeće.

Igor Kojić na Instagramu je objavio rođendansku čestitku svojoj majci Olji i na Instagram storyju objavio je poruku napisanu na ćirilici na papiru i uz fotografiju te poruke je napisao: Svako jutro kada se probudite recite vašoj majci da je volite. Sretan rođendan mama.

Igor Kojić do kolovoza ove godine bio je u braku sa Severinom, a par već duže vrijeme nije živio zajedno i o prvim problemima u njihovom braku počelo se šuškati prošle godine u proljeće kad se Severina vratila iz Beograda, a Igor je ostao tamo. Prije toga su veliki dio lockdowna na početku pandemije koronavirusa proveli u obiteljskoj kući Kojićevih u Beogradu, a navodno je Severina otišla iz kuće nakon nesuglasica s Igorovim roditeljima.

Foto: Instagram

- Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod - rekla nam je pjevačica nakon što je javnost doznala za njezin razvod od Kojića.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajgot
13:02 11.09.2021.

evo i mene emocije preplavile,plav sam ko dinamo

FA
fajlpz
12:52 11.09.2021.

Koji je ovo jezik na papiru? Baš mi žao što ne mogu razumjeti poruku od ovako eminentne ličnosti.

Avatar Dalmatinka..
Dalmatinka..
13:33 11.09.2021.

slatki dečko....rado bih mu zamijenila mamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije