Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na otvorenju kina

Ne viđamo ga često! Daniela Trbović pokazala zgodnog 22-godišnjeg sina Lovru

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/16
13.05.2022.
u 12:47

Na otvorenje su došli slično odjeveni. Lovro je na sebi imao bijelu majicu i traperice, a Daniela bijelu košulju, sako i široke traper hlače. Mama i sin jako su povezani, a Danijela nam je jednom prilikom pričala i o njihovu odnosu.

HRT-ova voditeljica Daniela Trbović (58) na svečano otvorenje 5. CineStar kina u Zagrebu stigla je s 22-godišnjim sinom Lovrom, kojeg ne viđamo često u javnosti. 

Na otvorenje su došli slično odjeveni. Lovro je na sebi imao bijelu majicu i traperice, a Daniela bijelu košulju, sako i široke traper hlače.

12.05.2022., Zagreb -U Z Centru svecano je otvoreno 5. CineStar kino u Zagrebu. Daniela Trbovic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Mama i sin jako su povezani, a Danijela nam je jednom prilikom pričala i o njihovu odnosu.  

– Nerado ga hvalim, ali ponekad i nije loš. Kad mi prigovara da nam je stan pun psećih dlaka, a ja mu kažem da me baš briga, neka ga pospremi ako ga smeta, on to i učini, zamislite. Ne libi se rada, tegli, čisti, konobari i tako zarađuje svoj novac. I pri tom s guštom studira na fakultetu koji je odabrao. Mama mu daje prolaznu ocjenu – kazala nam je Daniela. 
Osim Trbović, među brojnim poznatim licima na otvaranju novog CineStar kina bili su i Iva Radić, Ana Radišić, Marijana Mikulić, Aleksandra Dojčinović, Hiljson Mandela te Pedro Soltz. 

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
ronyday
14:07 13.05.2022.

Tko je ta ista ?

Avatar Manolique
Manolique
14:22 13.05.2022.

Zašto bismo ga uopće morali vidjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije