Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već dugo nije ništa objavila

Navodna Putinova kći uklonila je svoj profil na Instagramu jer je zadnjih dana dobivala neugodne poruke

Foto: Profimedia, Reuters
1/5
08.03.2022.
u 08:31

Trolovi su posljednjih dana komentirali Luizinu posljednju objavu iz listopada 2021., optužujući ju da je "kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana".

Nakon razvoda od supruge Ljudmile ruski predsjednik Vladimir Putin nije u javnosti govorio ima li novu ljubav, ali i godinama prije nego što je opet postao solo pričalo se o njegovim brojnim izvanbračnim aferama. Navodno je 18-godišnja Luiza Rizova plod njegove afere sa Svetlanom Krivonogikh koja je nekada bila čistačica, a sada je vlasnica banke i milijunašica. Kada je počela ruska invazija na Ukrajinu, Luiza je na svom profilu na Instagramu dobila niz ružnih i neprijateljskih komentara.

Rozova, koja je imala 84.000 pratitelja na Instagramu, prestala je javno objavljivati na ovoj društvenoj mreži ​​prije pet mjeseci, što je izazvalo sumnju da joj je Putin zabranio da bude aktivna na mrežama, ali njezin račun bio je vidljiv sve do jučer kada ga je očigledno izbrisala. Trolovi su posljednjih dana komentirali Luizinu posljednju objavu iz listopada 2021., optužujući je da je ''kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana''.

Mnogi komentari ispod njezinih objava uključuju ukrajinsku zastavu, a jedan je nosio poruku: ''Ruski narod mora ustati protiv ovog diktatora. Ne želiš imati ništa s njim.'' Bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu i poručili su ostalim komentatorima da je ne vrijeđaju jer nije ona kriva za ono što radi njezin otac. Sumnju da je Luiza Putinova tajna kći iz izvanbračne veze prvi je iznio jedan nezavisni medij u Rusiji kojem su vlasti kasnije zabranile rad. Luizina majka nikad nije govorila u javnosti o ocu svoje kćeri, a ni Putin se nije oglašavao na glasine o ovoj navodnoj aferi, dok je Luiza samo jednom prilikom u intervju za rusku GQ rekla kako možda sliči Putinu u mladim danima, ali da je to jedino što ih povezuje. 

VIDEO Dječak stigao u Slovačku potpuno sam, imao je samo ispisan broj mobitela na ruci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije