Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li vi znali?

Natjecateljicu u 'Potjeri' zbunilo pitanje o našem nogometašu: 'Puno se o njemu pričalo, pa sam mislila da nije'

Foto: HRT
1/6
20.01.2022.
u 19:17

Prvo pitanje koje nije točno odgovorila glasilo je Koji nogometaš na lešima, između ostalog, ima tetoviranu Dioklecijanovu palaču i tri leoparda s grba Dalmacije.

U večerašnjoj napetoj epizodi Potjere, kandidatkinja Kristina kiksala je na nogometnom pitanju. Naime, nakon što je došla na ploču ispred lovca Deana Kotigu, Kristina je odabrala obraniti srednju ponudu od 21.000 kuna.

Prvo pitanje koje nije točno odgovorila glasilo je Koji nogometaš na leđima, između ostalog, ima tetoviranu Dioklecijanovu palaču i tri leoparda s grba Dalmacije. 

Ponuđeni odgovori bili su Di Livio, Livaja i Livaković, a Katarina se odlučila za odgovor Livaković. Točan odgovor bio je ipak Livaja. 

Kristina je prokomentirala svoju pogrešku. 

- Puno se o Livaji pričalo, pa sam mislila da baš nije. 

Kristina se vratila u ekipu, no kandidati ipak nisu uspjeli pobjeći Deanu. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:34 20.01.2022.

"na lešima"?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:15 21.01.2022.

Tko bi znao ovakve bedastoće? Pa da bi to znala, trebala ga je vidjeti golog.

Avatar comparator
comparator
15:27 22.01.2022.

Pričalo se da Livaja nikada ne bi igrao za Dinamo i nešto kao ako se dobro sjećam, Dinamo srpsko ime to !? E Kristina je sigurno zapamtila što ima istetovirano Đoković! Znate ,onu bocu i inekciju koju ubadaju u nju !😜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije