Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo se dignula

VIDEO TV reporterku automobil udario usred javljanja uživo, snimka šokirala gledatelje

Foto: Screenshot Twitter
1/4
20.01.2022.
u 17:05

Gledatelji i voditelj su se u prvim sekundama jako zabrinuli jer je snimka izgledala jako loše, no smirili su se kada su vidjeli da se Tori Yorgey brzo ustala.

TV gledatelji u Zapadnoj Virginiji tijekom lokalnih vijesti nisu očekivali šok kojeg su proživjeli gledajući TV reporterku Tori Yorgey iz WSAZ-a, podružnice NBC-a u Huntingtonu, koja se javila uživo s ceste gdje je govorila o prekidu ventila glavnog vodovoda koji je uslijedio nakon obilne kiše.

Yorgey je razgovarala s voditeljem Timom Irrom o kišnom vremenu i problemu s vodovodom kada je na nju naletio automobil, a sve je bilo vidljivo na kameri. 

Gledatelji i voditelj su se u prvim sekundama jako zabrinuli jer je snimka izgledala jako loše, no smirili su se kada su vidjeli da se Yorgey brzo ustala. 

"Upravo me udario automobil, ali dobro sam", rekala je odmah i ponovila: "Upravo me udario automobil, ali dobro sam, Tim."

"Pa, ovo si prvi put doživjela na TV-u, Tori", rekao je voditelj koji je kasnije na Twitteru objasnio da je njegov zbunjujući odgovor bio takav zato što nije vidio što se dogodilo i oslanjao se samo na audio.

"To je TV uživo za vas. Sve je dobro", rekla je Yorgey. Tada je razgovor zapravo postao još čudniji jer se reporterka prisjetila da ju je na ovaj isti način već jednom udario automobil dok je bila na fakultetu. 

"Jako mi je drago sam ok, ok smo", ponavljala je i podignula kameru i nastavila pričati s voditeljem. Također, obratila se ženi koja je očigledno upravljala automobilom i rekla joj da je sve u redu. Dodala je da joj je ovo zadnji tjedan na poslu i da se ovo moralo dogoditi. 

U nastavku razgovorala rekla je da je mislila da je stala na sigurno mjesto, ali izgleda da su se trebali pomaknuti malo dalje. Dodala je i da joj se cijeli život prevrtio pred očima. 

Zatim je završila javljanje uživo sa svojim unaprijed planiranim izvještajem o vremenskoj situaciji. Voditelj je kasnije dodao da je reporterka poslana na hitnu na pregled. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije