Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Severina oduševila zavodljivom fotografijom, javila joj se i Ella Dvornik: 'Srce mi je stalo'

Severina
Foto: Instagram
1/9
20.01.2022.
u 16:08

„Uvod u anatomiju“, napisala je u opisu objave na kojoj pozira samo ogrnuta jaknicom.

Pjevačica Severina Vučković (49) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je oduševila svoje obožavatelje. Severina je pozirala ogrnuta samo srebrnom jaknicom u zavodljivoj pozi. Svoje duge noge dodatno je istaknula elegantnim štiklama. „Uvod u anatomiju“, napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U komentarima su joj pratitelji pisali komplimente. „Najbolje tijelo na estradi“, poručili su joj pratitelji. „Predivna si“, dodali su drugi. U komentarima joj se javila i influencerica Ella Dvornik koja je njezinu objavu podijelila i na svojem InstaStoryju. „Srce mi je stalo“, napisala joj je i ostavila emotikone vatre. Severina joj se zahvalila. „Ljubim te mila“, kazala joj je.

Inače, Severina stalno oduševljava svoje pratitelje svojim izgledom. Tako je nedavno podijelila fotografiju na ovoj društvenoj mreži na kojoj je u fokusu bilo njezino mladoliko lice. Dodajmo da je na ovoj društvenoj mreži prati više od milijun ljudi.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Tombstone
Tombstone
16:23 20.01.2022.

Pa koliko dugo bu ova imala 49 godina?

VE
večernjamaglica
18:40 20.01.2022.

Ovo je prošlo toliko filtera da nije ni za crtić.

NO
nomeinteresa
16:15 20.01.2022.

Očaj! kao oglas u novinama koji počinje sa 060... može je biti sram, onda kuka kad je bivši tuži na sudu. Sad se vidi kakva je, solo pa traži sponzora, to joj dobro došlo da kupac vidi šta se nudi, a naslov mi je jači, uvod u anatomiju🤢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije