Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negodovanje

Natjecateljica tvrdi: Prekršena su pravila u 'Večeri za 5 na selu'

Foto: RTL
1/11
28.05.2019.
u 09:27

Jasna Matić prva je kuhala u novoj sezoni RTL-ovog showa i dok je pripremala rižoto u pomoć joj je uskočio natjecatelj Kristijan, a to ne bi smio raditi.

Sinoć je emitirana prva emisija showa "Večera za 5 na selu" u kojoj je natjecateljica Jasna Matić kuhala za svoje goste. 

Ovo je deseta sezona showa "Večera za 5", a već u prvoj emisiji neki natjecatelji su primijetili nepravilnosti i nepoštovanje pravila.
Dok je Jasna kuhala rižoto u pomoć joj je odlučio priskočiti drugi natjecatelj Kristijan Benić. Jasna mu je prepustila kuhaču iako prema službenim pravilima gosti ne smiju pomagati domaćinu, piše RTL.

Kristijan je samo miješao rižoto i nije Jasni u jelo dodavao nikakve sastojke niti sugerirao kako poboljšati okus.  Natjecateljica Zdenka nije baš bila oduševljena što je Kristijan pomogao Jasni i misli da su time prekršena pravila.

- Kad ja kuham, kuham ja. Ako sam se prijavila, tu sam samo ja u igri, ne treba mi nikakva pomoć - rekla je.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
ZaštoJa
14:45 28.05.2019.

BRZO LJUDI! Dižite policiju, mobilizirajte vojsku! Zašto institucije ne rade svoj posao??? Kako ste mogli uopće dozvoliti ovakvu travestiju!?? Oh živote okrutni!!!!

SO
Soline65
11:16 28.05.2019.

Gde je Panta tamo su mucke👹

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije