Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fittest family

'Ovaj show donio mi je čudo, nakon 14 godina napokon sam trudna'

Foto: RTL
1/8
24.05.2019.
u 10:33

Obitelj Takač napustila je RTL-ov show, ali doznala je i najljepšu vijest da je Jasmina trudna i to je razveselilo cijelu obitelj

Emisiju „Fittest Family“ nakon jučerašnjeg eliminatora napustila je obitelj Takač, ali razloga za tugu nije bilo. Naime, kandidatkinja Jasmina Takač upravo za vrijeme snimanja showa doznala je da je trudna nakon 14 godina iščekivanja. 

 

Mama Jasmina mučila se s penjanjem na rampu, a poslije izazova je i povraćala zbog čega je morala intervenirati i hitna pomoć. Otkrila nam je što se događalo kad su se kamere ugasile.

„Sad vam mogu priznati da sam zapravo dan nakon tog izazova otkrila da sam trudna, što je bila vijest koja nas je potpuno oduševila. Naime, suprug i ja dugo smo pokušavali dobiti drugo dijete, ali nam to nije uspijevalo. Ovaj show nam je donio čudo, vjerujem da je to sve zbog toga što su nam misli bile vezane uz show i što smo se opustili. Presretna sam, a s trudnoćom je sve u najboljem redu“, otkrila je Jasmina.

Kaže, i trenerica Nika Fleiss je bila izbezumljena kad je doznala vijest o trudnoći.

– Nika je prvo bila u panici i stalno se ispričavala jer je vikala dok sam se pokušavala popeti na rampu. No ja to nisam doživjela kao viku nego kao bodrenje. Stalno je ponavljala da nije znala da sam trudna pa sam joj rekla da nisam znala ni ja – kroza smijeh govori Jasmina koja s oduševljenjem priča o Niki Fleiss.

– Stvarno nam se posrećilo s trenericom, ona je divna, ma čudo od žene. Jako je pozitivno utjecala na nas – otkriva Jasmina pa dodaje da su i suprug Denis i 14-godišnji sin Leon presretni što bi u obitelj u studenome trebala stići prinova.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
Zekonja
12:25 24.05.2019.

Nisi trudna radi showa, nego zato jer ti je netko ejakulirao u vaginu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije