Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO PUTOVANJE

Nataša Janjić podijelila doživljaje s drugog putovanja s djecom, ovog puta nije prošlo tako mirno

Foto: Instagram
1/9
11.08.2021.
u 21:00

"Plakanje pet minuta. 45 minuta keksa, igre i priče", opisala je glumica kako je izgledalo njezino putovanje zrakoplovom s djecom ovaj put.

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) na svojem je Instagram profilu podijelila doživljaje s drugog putovanja avionom s djecom. Ovog puta djeca su bila živahna, a to je glumici otežalo putovanje. Otkrila je da su već na aerodromu bili aktivni, hodali po čekaonici te tako kratili vrijeme čekanja. Dodala je da njezina djeca ovog puta nisu spavala tijekom leta. "Plakanje pet minuta. 45 minuta keksa, igre i priče", opisala je glumica kako je izgledalo njihovo putovanje zrakoplovom ovaj put. Zatim su se uputili na trajekt gdje su maleni istraživali okoliš, trčkarali i naslanjali se na staklo. Kada su stigli na odredište, glumica je unatoč brizi imala osmijeh na licu. 

Podsjetimo, Janjić Medančić se prije mjesec dana pohvalila kako je prvi put sama putovala s djecom avionom. Sa svojim pratiteljima je podijelila sve scenarije kojih se pribojavala te otkrila da je sve prošlu u najboljem redu. Rekla je da su djeca bila smirena te brzo zaspala. Dodajmo da glumica ima dvoje djece s ortopedom Nenadom Medančićem s kojim je u braku od 2018. godine.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije