Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško joj je

Nataša Bekvalac napušta Srbiju i bježi od supruga koji ju je pretukao

Foto: Pixsell, Blic screenshot
1/4
04.06.2018.
u 11:52

Pjevačica je povjerila prijateljima kako više ne može izdržati u Srbiji jer joj suprug Luka neprestano zagorčava život.

Pjevačica Nataša Bekvalac razmišlja o tome da se odseli iz Beograda i iz Srbije jer joj suprug Luka Lazukić, od kojeg je tražila razvod, zagorčava život i pretvara ga u pakao, piše Kurir. 

Podsjetimo, pjevačicu je prije nekoliko tjedana suprug Luka pretukao i nakon toga je zatražila razvod, a dok je njihov slučaj na sudu, Nataša je povjerila prijateljima kako mora otići iz zemlje jer joj cijela ova situacija narušava zdravlje i želi pobjeći od svih skandala.

– Ne mogu ovo više podnijeti. Samo se želim rastati. Nisam dovoljno jaka da trpim sve ovo. Hoću samo otići što dalje odavde – riječi su koje je pjevačica povjerila prijateljima.

Kap koja je prelila čašu jest tužba koju je podnio njezin suprug, a koji traži da mu Nataša vrati novac koji je potrošio na njihove zajedničke ručkove u restoranima, za putovanja i stvari koje su kupovali za stan u kojem su živjeli.

Natašu je ta tužba šokirala i osjeća se poniženo. Želi pobjeći dalje od supruga koji ju je pretukao.

1/11
Ključne riječi

Komentara 30

ME
Menjik
12:37 04.06.2018.

nemoj ti nikud bjezat, cuva te tvoja istanbulska sprdacina.

MA
mar06mir
12:34 04.06.2018.

Zasto bjezi? Pa Srbija je potpisala istanbulsku!

DU
Deleted user
12:18 04.06.2018.

Natasa, bjezi za Kosovo. 🚜🚜🚜🚜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije