Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Natali Dizdar: Sve više ljudi dolazi kod mene na psihoterapiju

Natali Dizdar
Foto: Vecernji.hr
1/5
30.11.2017.
u 14:58

Zadarska pjevačica predstavit će novi album i spot "Nećeš me, zar ne" u klubu Bogaloo 2. prosinca. U razgovoru nam je ispričala i sve o edukaciji za geštalt psihoterapeuta, te o putovanjima i drugim zanimacijama

Gošća ovotjedne Semiotike je Natali Dizdar, pjevačica koja će 2. prosinca u zagrebačkom klubu Bogaloo predstaviti novi album "Iluzije" i spot "Nećeš me, zar ne".

Natali se nedavno vratila s puta na Jamajku, a u razgovoru nam je osim glazbe govorila i o edukaciji za psihoterapeuta, obitelji i privatnom životu. Pogledajte novu Semiotiku:

 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:58 30.11.2017.

Čim dolaze kod tebe, normalno da im treba psihoterapija...

AR
Artukovic
17:57 30.11.2017.

Pa kad docekuje pacijente u prozirnoj spavacici.....jel ima koji slobodni termin u ovoj godini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije