Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetljiva pjevačica

Natali Dizdar danima je na rubu suza zbog smrti Amy Winehouse

natali dizdar
29.07.2011.
u 15:34

Pamtit ću je po onome što je napravila, kako je ucrtala nove pravce za mnoge pjevačice koje su se pojavile nakon nje. Imala je takvu individualnost, užasno mi je žao, rekla je Natali o preminuloj svjetskoj zvijezdi

Osunčanih nogu, koje je pokazala u vrućim hlačicama, Natali Dizdar svratila je na Narodni radio gdje je u ''Glazbenom showu Dalibora Petka'' promovirala svoj aktualni singl "Japanac". Upravo tim singlom Natali zaključuje priču o albumu "Pronađi put".

Zajedno s producentom Antom Gelom najavila je rad na koncertnom projektu, na kojem će obraditi velike hitove, a projekt su opisali kao fuziju različitih stilova. Paralelno s tim Natali počinje raditi i na svom pop-albumu.

Natali se osvrnula i na smrt pjevačice Amy Winehouse.

– Pamtit ću je po onome što je napravila, kako je obilježila svjetsku glazbenu scenu. Po tome kako je ucrtala nove pravce za mnoge pjevačice koje su se pojavile nakon nje. Imala je takvu individualnost, užasno mi je žao. Već sam nekoliko dana na rubu suza pa i više od toga – rekla je Natali.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:02 01.08.2011.

. ............rekla je.......sad nek pokaze...osunčane noge, ....u vrućim hlačicama.... . .i sve je za 5.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije