Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni sama ne vjeruje

Naša voditeljica pozirala na moru, mnogima za oko zapeo jedan neobičan detalj: 'Bože, Tatjana'

Foto: Instagram
1/5
02.06.2020.
u 10:12

"Imaš lijepo stopalo... jest da je 45, ali nema veze", pisali su joj pratitelji.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić nakon karantene uputila se na more. Jurić se idiličnim jutrom na obali pohvalila na svom Instagramu, a neki od njezinih pratitelja primijetili su na fotografiji neobičan detalj na nozi.

1/1

"Bože Tatjana, golemo stopalo", napisali su joj u komentarima na koje je Tatjana brzo odgovorila. "Broj 37, mini! Ne znam zakaj je ovakvo ispalo", poručila je voditeljica kroz smijeh.

"Imaš lijepo stopalo... jest da je 45, ali nema veze", "Lako za stopalo, osmijeh je najbitniji", "prelijepa stopala", samo su neki od komentara ispod objave. Inače, Tatjana Jurić u veljači ove godine pomirila se s bivšim dečkom Ivanom Zubakom u kojeg se zaljubila još 2009. godine. Da su ponovno zajedno, dalo se naslutiti kad je za svoj rođendan na Instagramu objavila fotografiju s poduzetnikom.

Foto: Instagram screenshot

"Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaam", napisala je tada Jurić u opisu fotografije na kojoj nasmiješena pozira sa Zubakom. U komentarima joj se među prvima javila i kolegica Nives Ivanišević: "Ovaaaj tren otvorim Instagram i vidim vas. Tajči živjela", poručila joj je Nives.


Tatjana i Ivan već su ranije bili zajedno, točnije upoznali su se 2009. i zaljubili, no dugogodišnju vezu prekinuli su početkom 2018., a sada su odlučili ljubavi dati novu šansu. Sada su zaručeni, no mnogi su komentirali kako ju je Ivan napustio u najtežem periodu kada je njezina majka bila u terminalnoj fazi Alzheimerove bolesti. Tatjana se ipak ne slaže s tim zaključcima.

– Daleko od toga da nije bio uz mene. Ivan je bio uz mene, kao i sva moja obitelj, u najtežim trenucima mog života. Naš se prekid dogodio prije, ali nemam potrebu previše o tome govoriti. U konačnici, samo dvoje ljudi može razumjeti što se među njima događa. Ponekad se treba maknuti kad vidiš da se neke stvari ne događaju, ali to ne znači da treba spaliti sve mostove – kazala je lijepa voditeljica za portal Gloria.hr i dodala da su neko vrijeme promišljali o životu, a onda je vrijeme odradilo svoje te su ponovno zajedno već šest mjeseci. – Mogu potvrditi da sam se zaručila, a sve drugo čuvam za sebe. I ne, nisam trudna – rekla je Tatjana i naglasila da nema velike planove za vjenčanje, a našalila se da će, kad se uda, sve objaviti na Instagramu.

 

Ključne riječi

Komentara 7

AD
adminka
13:13 02.06.2020.

sirena s perajama, a haljina jedva dugačka do one stvari

WA
wannabenovinari
11:46 02.06.2020.

Tatjana uopće nema veliko stopalo. To samo tako izgleda zbog perspektive. Jedino što ima veliko je kreveljenje i prenemaganje. Što je šteta, jer bila bi zgodna cura.

DA
DarthVader
12:43 02.06.2020.

Pa kaje i ta zbrisala na more. Svi u sezoni na more da se samo dure. Ja nebum na more, ostajem vjeran svojem Zagrebu i u ovim teski vremenima. Kad bu sve poravljeno ovi s mora se budu vrnuli natrag na gotovo. Djon obraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije