Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne srami se

Kći bivšeg nogometaša i političarke polugola pozira na društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/5
02.06.2020.
u 08:00

Britanskim medijima Sophia je posebno zanimljiva jer je kći političarke, ali iako su je zvali u da sudjeluje u brojnim realityjima, Sophia je sve odbila jer tvrdi da joj takva pozornost ne treba.

Manekenka Sophia Peschisolido iz Velike Britanije koja gotovo svakodnevno objavljuje golišave fotografije na Instagramu i osvaja gomile lajkova obožavatelja.

No, zanimljivo je da su Sophijini roditelji političarka Karren Brady i bivši nogometaš Paul Peschisolido. 
Britanskim medijima Sophia je posebno zanimljiva jer je kći političarke, ali iako su je zvali u da sudjeluje u brojnim realityjima, Sophia je sve odbila jer tvrdi da joj takva pozornost ne treba. 

Zgodna brineta neodoljivo podsjeća na članice obitelji Kardashian-Jenner, stilom i izgledom. Ipak, najviše voli objavljivati fotografije na kojima ima malo odjeće. Peschisolido je rekla da ne voli vježbati te da su geni tajna njezinog dobrog izgleda.

"Nikad se ne trudim, prije nekoliko dana sam otišla na trčanje prvi put nakon nekoliko godina i gotovo sam umrla" kazala je jednom prilikom. 

Manekenku na Instagramu prati oko 135.000 ljudi, a prosječno po fotografiji dobije i do 10.000 lajkova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije