Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misli da je preboljela koronu

Bivša domaća manekenka usred žarišta korone: 'Hrvatska treba biti primjer drugima'

Fani Stipković
Foto: Instagram screenshot
1/4
15.04.2020.
u 11:43

Televizijska voditeljica, manekenka i novinarka Fani Stipković već sedam godina živi u Madridu.

Bivša manekenka i sportska novinarka Fani Stipković poznata po intervjuima s najpoznatijim svjetskim sportašima kao što su Cristiano Ronaldo, Luis Figo i Novak Đoković s koronavirusom suočava se kao stanovnica Madrida gdje živi već sedam godina.

Fani Stipković
1/4

- - Nemoguće je živjeti ovdje i ne poznavati nekoga tko je obolio, s obzirom na to da je službena brojka zaraženih već gotovo 140 tisuća, a neslužbena 10 - 12 puta veća. Mislim da sam i ja već prvi tjedan karantene preboljela koronu jer sam imala skoro sve simptome. Bilo je to kao neko stanje pred gripu - umor, temperatura, glavobolja… Prema uputama liječnika sam se odmarala, pila paracetamol i sve mi je prošlo kroz nekoliko dana. Sada sam dobro, ali pijem velike količine vitamina C i svaki dan radim napitke od limuna, meda i đumbira - izjavila je za Gloriu.

Poznate Hrvatice u izolaciji: Vratile se prirodnom izgledu, bez šminke i frizure

dodaje kako je situacija zastrašujuća jer je od COVIDa-19 oboljelo mnogo njezinih poznanika.

- Neki nisu imali nikakve tegobe ni simptome, neki su osjećali da imaju gripu, neki su u komi i bore se za život, a neki su izgubili članove obitelji - opisala je Fani rekavši kako smatra da se Hrvatska odgovorno suočila s koronavirusom i da se ovdje drži sve pod kontrolom te da naša zemlja može biti primjer drugima.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:02 15.04.2020.

Neprirodno velike usnice. Je li to plastika ili naprosto bolest odnosno korona, što je to? Hoće li to i druge žene dobiti tako neprirodne usne ako prebole koronu? Ovo izgleda kao napuhani luftmadrac ili glavni lik iz ptice ljubačice. Žao mi je gospođe što ju je bolest tako izobličila.

Avatar majkuvam
majkuvam
12:52 15.04.2020.

Koja bolest je teža,koronavirus ili čežnja za plastičnom ljepotom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije