Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasuli je uvredama

Gledatelji bijesni na Gordanu: 'Pali se samo na novac, pokazala se kao teška primitivka i lažljivica'

Foto: RTL
1/5
15.04.2020.
u 09:02

Gordanino ponašanje proteklih tjedana razljutilo je gledatelje koji su direktoricu agencije za nekretnice zasuli uvredama.

U sinoćnoj emisiji 'Braka na prvu' bilo je poprilično dramatično. Parovi su pred stručnjacima razgovarali o bračnim problemima te su morali donijeti odluku napuštaju li show ili u njemu ostaju. Unatoč problemima većina ih je napisala da želi nastaviti svoju bračnu avanturu dok je Gordana Marelli jedina na svom papiru napisala da želi izaći iz showa. S druge strane njezin partner Dejan napisao je da želi ostati u showu pa su oboje na kraju ipak ostali.

1/4

Gordanino ponašanje proteklih tjedana razljutilo je gledatelje koji su direktoricu agencije za nekretnice zasuli uvredama. - Gordana se poprilično naživcirala kada je Adam napisao da ostaje. Usudim se pomisliti kako "su se dogovorili" da napišu da odlaze. Malo mi je pre burno reagirala na njegovo "ostajem". Da li se meni to samo čini ili? - pitala se jedna od gledateljica. - Šok bi bio da je napisala da ostaje...Dejane uzalud se trudiš, da se pobiješ na trepavice, Gordana je u glavi samo jedan cilj, a to je Adam - nadovezala se druga. Neki su je usporedili i s Adamovom partnericom Nikolinom koja, sudeći prema komentarima, gledateljima također nije sjela najbolje. - Nikolina je mala maca za ovu Gordanu - pisali su razočarani gledatelji.

Foto: Daniel Pavlić

Bilo je i onih koji su bili bez dlake na jeziku. - Goga se pokazala na kraju teška primitivka i neiskrena osoba, i ne zaslužuje muškarca poput Deana, i ni jedan normalan ju ne bi poželio - konstatirala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala kako je Gordani samo bitan novac.

-Ona se pali na pare, to je očito. Njoj staložen čovjek znači biti financijski jak...Dean je ok čovjek, a to što ona njega radi budalom i želi ga popljuvati neće ići - glasi jedan do komentara.

- Ova Gordana je opasni folirant i lažov ne znam zašto Dean nije napisao da odlazi ovako je samo opet produžio agoniju - pitali su se gledatelji.

Foto: Daniel Pavlić

Inače, tijekom tjedna Boris je imao razgovore s Gordanom i Dejanom kako bi im pomogao riješiti razmirice koje su postale sve intenzivnije. - Počeo je slušati i primjenjivati neke stvari. Počeo je pitati, ali počela sam se osjećati lošije jer vidim da se on mijenja, a meni je moj osjećaj gušenja ostao isti. Javila se konfuzija unutar mene da bih se trebala osjećati sretnije, a to se nije dogodilo, rekla je Gordana, a Dejan je komentirao kako ne može vjerovati da se Goga toliko otvorila pred kamerama jer to inače ne čini.

- Gordana teži idealnoj ljubavi, romansi koju nije dobila, a kad je napokon krenula to dobivati, zatvorila se jer ne zna što bi s tom količinom sreće, opisao je Boris. - Dejan je odlučio ostati u showu, ali Goga je napisala kako želi otići, no pravila showa su takva da dok god oboje kandidata ne želi otići - par ostaje u showu. - Meni je sad žao da je ovako ispalo ako onaželi otići, komentirao je Dejan, a Goga mu je poručila da joj je drago što se počeo mijenjati.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Trpimir
Trpimir
11:53 15.04.2020.

Gica s podbratkom

BA
balizg
22:50 15.04.2020.

Dejan je najgore prošao kakvu je partnericu dobio. Zgodniji od nje, ljudskiji od nje...a ona jeziva ! "Miss Piggy" novi horor u kinima ! Žena sa nježnim ljigavim tepanjem dok priča kao maloj bebi od 3 dana, a uništi svakog lika..

Avatar Bongozg
Bongozg
10:44 15.04.2020.

koja je razlika izmedju ovakvih zena i Corone virusa? oba se pokusavaju uvuci da bi te iskoristili za sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije