Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za finale

Naša poznata influencerica pokazala noge pune modrica: 'Kao što vidite, spremna sam'

Foto: Instagram
1/16
22.05.2022.
u 17:00

Jelena Perić pokazala je na svojem Instagrma storyju da su joj noge pune modrica, a u videu je otkrila da se bori s alergijama. No, to je neće zaustaviti da oduševi svojim plesnim umijećem.

Influencerica Jelena Perić pokazala je kako se osjeća pred polufinalnu emisiju showa 'Ples sa zvijezdama'. Jelena se u ovoj emisiji natječe s profesionalnim plesačem Markom Mrkićem, a jučer je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju na kojoj se vidi da su joj noge pune modrica.

- Kao što vidite, spremna sam za emisiju – napisala je pored fotke. Na sljedećim Storyjima otkrila je da je već na putu za studio te da se bori s alergijama. 

Foto: Instagram screenshot
- Ne znam za vas, ali ove alergije nisu normalne. Dakle, gledajte mi oko. Strašno! Dobro da imam filter. Na putu sam prema studiju. Idem na šminku i frizuru. Danas nam je polufinale - rekla je.

Foto: Instagram screenshot
Jelena je pokazala da se dobro snalazi na plesnom podiju, a neki smatraju da je i jedna od većih favorita za pobjedu. Njezini fanovi, ali i prijatelji joj šalju ogromne količine podrške i riječi hvale na društvenim mrežama. Jelena je sa svojim mentorom kliknula na prvu, a evo kako je Marko opisao Jelenu u samo tri riječi.

- Energična, emotivna i zbilja talentirana - sve što ti treba za ovaj show! - rekao je o njoj. - Znala sam da nemam dvije lijeve, ali nisam znala da ću dogurati ovoliko daleko. Moram priznati da sam se bojala kako ću pohvatati koreografije i tehnike kroz cijeli ovaj period, ali evo, uspjela sam - ponosno je zaključila Jelena.

Inače, Jelena je beauty influencerica i vizažistica koju na Instagramu prati milijun ljudi. Ona je i mama malenog dječaka, a kazala je i da će show pamtiti samo po divnim uspomenama.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije