Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav stas

Pjevačica pokazala seksi noge, u komentarima se javili i neki poznati Hrvati: 'Bomba'

Ivana Lovrić
Foto: Instagram screenshot
1/8
05.06.2021.
u 13:04

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić zapalila je društvene mreže pokazavši vitke noge, a komplimente na izgled dali su joj poznati Hrvati.

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić zapalila je Instagram svojom fotografijom. Na objavi je odjevena u laganu ljetnu odjeću, a istaknula je vitke noge te zabacila kosu. 

Ivana Lovrić
Foto: Hrvatski hrvački savez

"Mislim da moj anđeo čuvar pije", napisala je u opisu, a u komentarima su joj se javile neke javne ličnosti. 
"Bomba", poručila joj je pjevačica Žanamari Perčić, a s njom su se i emotikonima složili i voditeljica i influencerica Ecija Ivušić, pjevačica Lana Klingor Mihić, tekstopisac Natko Smoljan i pijanist Matija Dedić. Lovrić se svima zahvalila na komplimentima uzvrativši emotikonima u obliku srca.
Podsjetimo, Lovrić je članica grupe Colonia od 2017. godine i pjesme 'Que sera', a pjevala je i hitove 'Alarmantno', 'Doza', 'Miris parfema', 'Besame' te najnoviju Colonijinu pjesmu 'Manijak'. Ova inženjerka elektrotehnike na Instagramu ima više od 19 tisuća pratitelja.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnika

 

 

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
13:49 05.06.2021.

Šta ova pjeva s nogama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije