Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu kolega

Naša glumica pojavila se u rijetkom izlasku, no s njom nije bio devet godina mlađi miljenik žena

Zagreb: Predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
29.06.2022.
u 22:15

Jelena Perčin nije propustila predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazališnih predstava u Zagrebu u jednom lounge baru.

Domaća glumica Jelena Perčin rijetko se pojavljuje u javnosti, a ni zajedno s njezinim devet godina mlađim suprugom i kolegom Momčilom Otaševićem nismo je dugo vidjeli. 

Međutim, glumica nije propustila predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazališnih predstava u Zagrebu u jednom lounge baru. Tamo su se, osim Perčin, okupila brojna poznata lica domaće glumačke scene.

Glumica se pojavila bez crnogorskog glumca, no uživala je u druženju s kolegama.

27.06.2022., Zagreb - U Lembach Lounge baru odrzano je predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazalisnih predstava. Jelena Percin. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Samozatajni par zadnji put se zajedno pojavio krajem prošle godine kada su poljupcem pred kamerama potvrdili da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Podsjetimo, par je u braku od 2018. godine te imaju dvoje djece - kćer Mašu i sina Jakšu koji se rodio u studenom prošle godine. Tim povodom glumac je rekao da smatra da je bolja osoba otkako je postao otac. "Teško mi je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili", rekao je nakon rođenja sina. 

Inače, par se upoznao na snimanju serije 'Zora dubrovačka', a Jelena je istaknula da ju je odmah osvojio. Dodajmo i da glumica iza sebe ima brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojeg ima kćer Lotu (11). Momčilo je nedavno otkrio što misli o svom statusu miljenika žena, ali i oslovljavaju li ga tako i u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

- Naravno da supruga nije ljubomorna, nema tu ništa zbog čega bi trebala biti. U Crnoj Gori sam: 'Evo ga, onaj naš glumac' i to mi se sviđa - otkrio je glumac.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije