Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena

Naša glumica o novim mjerama: Karantenu si ne mogu priuštiti

Foto: RTL
1/6
25.06.2020.
u 16:48

Da sam u nekoj zapadnoj zemlji boravila vjerojatno bih mogla puhati maslačak i nakon toga sletjeti u Hrvatsku. Eh da. Lako tako na istok, osvrnula se Ornela Vištica na to kako se brzo morala vratiti iz BiH u Hrvatsku.

Jučer u ponoć donesena je odluka prema kojoj sve osobe koje iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije uđu u Hrvatsku moraju ići dva tjedna u samoizolaciju. Zbog toga se i glumica Ornela Vištica brzo vratila iz BiH u Hrvatsku i na tu temu je rekla:

- Eh corona, jučer sam mogla puhati maslačak u Hercegovini, zato noćas od 12:00 više nisam. Karantenu si ne mogu priuštiti, jer se veselim odigrati još osam predstava pred kraj sezone u matičnom kazalištu u Zagrebu... Da sam u nekoj zapadnoj zemlji boravila vjerojatno bih mogla puhati maslačak i nakon toga sletjeti u Hrvatsku. Eh da. Lako tako na istok. 

1/5

Glumica je članica ansambla satiričkog kazališta Kerempuh i nakon što su joj tijekom zadnjih nekoliko mjeseci brojne predstave bile
otkazane zbog koronavirusa sada su se glumci, uz mjere opreza, vratili na kazališne daske i Ornela si, kako je sama napisala, ne može priuštiti odlazak u samoizolaciju. Njezinu objavu komentirali su njezini pratitelji, pa je tako netko ironično napisao i kako je korona ipak opasnija iz BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije. 

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije